Masaj de peşte

/ Vizionări: 4670

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Masaj de peşte
Imaginaţi-vă un oraş statiunea, care interzice toate de pescuit. Un dressiruetsya sătenii de peşte pentru a face masaj picioare de oameni.


iubitorii de animale pot fi siguri că peştele rău ireparabil. Dimpotrivă. Ei au ceva de a face bani. Masajul este un bazin special, sau la sursă, chiar şi în fierbinte la 43 de grade. Ai o revenire piciorul, şi începe să te muşte de peşte şi de uşor ca în cazul în care să-i sărute. Se pare ca micro-vibraţii. Si din moment ce pielea umană este actualizat destul de repede, atunci peştele speciale, acest pielii lipsite de viaţă şi musca, şi a furajelor, în acelaşi timp. În plus, peşte ajută deschide porii pielii, iar acest lucru înseamnă că îmbunătăţirea circulaţiei.

Desigur, acest lucru nu poate fi numit un tratament, dar pacienţii care au venit la acest masaj eco-friendly de câteva ori, susţin că vindecă complet psoriazis.

Iar pielea picioarelor lor a devenit ca un copil. O alta problema cu peşte - pentru a elimina oboseala dumneavoastră şi vă dau un simt pentru noi până acum necunoscut sentiment minunat.

Acest tip de masaj ecologice este deosebit de obişnuit în Thailanda şi China. Utilizarea acestui masaj este considerată de acum înainte în instituţiile medicale şi clinici în multe ţări.

greenword.ru