Maternitate trebuie să înveţe.

/ Vizionări: 6984

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Sarcina şi naşterea sunt tranzitorii, cel mai importante începe după ce copilul este nascut. Este aici că-a făcut mama nou aşteaptă dificultăţi şi să le depăşească trebuie să ne pregătim pentru sănătatea şi fericirea copilului viitor.

Când o femeie gravidă participă la cursuri de pregătire prenatală, asteapta primul lor copil, ea crede că, atunci când copilul se naşte, ea ar face pentru el toate cele bune, si el creste copilul curios sa mândria de mama mea. Este atât de uşor să ridice copii! După toate, pentru că e tot acolo - cunoştinţe instinctive. Pentru toţi oamenii cumva au crescut, astfel încât vor ei.

În practică, atunci când un copil, o femeie este la o pierdere - că nu a făcut cu el, el a fost în mod constant plâns, săraci câştiguri în greutate, rănească tetine, nu doarme, îngrijorat de rău, în general - o grămadă de probleme. Şi iritare, furie şi de panică. Şi este un pic incomod fiind perceput ca un tiran. Şi mama mea-Nastyona începe să se gândească: "Unde este maternităţii mai fericit? Cum pot femeile indura toate acestea au un al doilea copil - niciodata -! Maternitatea o masă! O astfel de concluzie nu o tânără mamă.

De ce este că majoritatea femeilor de astăzi, în loc de maternităţii fericit se transformă coşmar, care vrea să uite şi să nu vă amintiţi? Nu te obosi cu privire la natura ca omul a fost convenabil pentru a ridica pui? Poate ceva sa schimbat în biologie nostru? De ce?

Pentru a înţelege unde a inceput totul si de ce crescut copii acum simţit atât de incomode şi incomod, trebuie să se întoarcă la bază şi să înţeleagă ce reprezintă maternităţii. Mama - o femeie capacitatea de a suporta, şi naşterea copilului ei din spate până la o anumită vârstă, datorită sale fiziologice la nevoile. Pentru a indeplini aceste sarcini, femeia nevoie de instinct matern, care se formează pe baza comportamentului matern.

Multe mame se bazează pe faptul că acestea pot baza doar pe instinct matern, care le-au aflat întotdeauna, şi comportamentului matern este format cumva de la sine. Şi comportamentul matern al femeilor moderne ia în considerare orice acţiune la mamă la copil. Dar, în practică lucrurile nu sunt chiar atât de uşor ca mulţi oameni cred.


Se trezeşte instinctele de mamă?

Maternal Instinct include o femeie prin naştere fiziologice normale. Prin urmare, livrarea nu se aplică nici medicamente, naşterea ar trebui să aibă loc în împrejurimile familiare pentru femei de uz casnic, o femeie din forţei de muncă ar trebui să simţi durere minime, cum ar trebui, în conformitate cu normele fiziologice. Dacă nu există durere în muncă, astfel încât progresul lor este perturbată, iar acestea nu mai corespund cu normele fiziologice. Dar asta nu e tot. Cu privire la includerea instinct matern afectează postura confort în timpul naşterii şi a organizat în mod corespunzător de contact corpul mamei şi a copilului în timpul câteva primele ore după naştere, şi mult mai mult. Să nu mai vorbim de importanţa de fixare în primul rând la sân. O femeie ar trebui să faci un copil la piept în momentul exact când va fi gata pentru asta, dar nu în orice alt moment. Reţineţi că dispozitivul de blocare primul copil ar trebui să fie la sân pentru un timp destul de lung. Dacă toate momentele de naştere şi în primele ore după ce s-au desfăşurat în conformitate cu norma biologice, atunci putem spune cu încredere că instinct matern trezit. La aceasta se adaugă faptul că livrarea biologic situaţie anormală (naştere în apă, naşterea la spital) în proporţie de 100% trezirea exclusiv instinctele materne.

În acest context, putem aminti serii remarcabile de experimente realizate cu animaleMI. Capre şi cerbi au fost administrate medicamente diferite în timpul naşterii. Introducerea orice produs determină o slăbire a instinctului matern la animale. Cele mai devastatoare au fost stimularea şi ameliorarea durerii - femele de la abandonarea copiilor lor. După femele anestezia peridurală nu lasa doar puii lor, ei chiar a încercat să-i omoare dacă experimentator puternic sugerat că acestea atrag atenţia asupra copilului tau.

Din aceasta ne putem face o concluzie modestă că, dacă o femeie nu este norocos cu organizarea de naştere biologice normale, ea nu se poate baza pe instinct matern. El doar nu a fost capabil să se alăture. Dar ea de multe ori se pot baza pe faptul că ea au întotdeauna să se confrunte cu dorinţa de a scăpa de propriul lor pui.


Poate ne bazăm pe instinct matern?


Maternal Instinct, aşteptat mame viitor - o calitate deosebita, desigur, dacă a avut ocazia de a se angaja. Cu toate acestea, chiar dacă încă mai funcţionează, fără o comportamente clar maternă el este aproape inutil. Dacă pentru copiii în creştere nevoie doar de un instinct, apoi femeile nu ar fi avut loc la multe întrebări de îngrijirea şi educarea copiilor mici. Materne comportament este format doar ca rezultat al formării şi monitorizarea acţiunilor de mame cu experienta. Acest fapt lungi si bine-cunoscut faptul că părinţii nu vor să recunoască. calificare maternă - calitate, care nu este dat la femeie, prin natura. Acesta este dobândit ca urmare a formării şi experienţei ulterioare în procesul de formare continuă.

Inutilitatea instinctul matern în absenţa comportamentului matern este în mod clar vizibil pe exemplu de cimpanzei de sex feminin, crescute în captivitate şi nu au mai observat comportamentul de mame în cadrul unui efectiv naturale. Dupa nastere, aceasta femeie ia copilul şi se grăbeşte să-l cuşcă, nici măcar nu îşi dea seama că e timpul să mestecaţi cordonul ombilical şi a separa ultima. Nici alăptează, nici contact cu copilul ea poate nu, dar protejează gelozie. Instinctul ei spune doar că copilul trebuie să fie protejate, şi ce să fac cu el, el nu ştie. Grădină zoologică trebuie să acalmie de sex feminin pentru a ridica pui de salvare şi el de la mama lui.

Baza de calificare maternă este cunoaşterea exactă a comportamentului copilului şi interpretarea adecvate ale acestora. Probabil că nimeni nu va susţin că tânăra mamă, care a dat naştere la primul-la-copil, nu ştia nimic despre comportamentul său, importanţa dintre manifestările sale diferite, şi le poate interpreta incorect sau inexact. Pentru a afla ce a fost cauza comportamentului unui copil, aceasta ar necesita o mulţime de studiu şi de eroare. Pentru a evita erorile dăunătoare, o tinara mama are nevoie de ajutor şi de formare din mame mai experimentati, cu experienţă în materie de hranire copii.

Formarea comportamentului matern sunt evidente în primate care sunt instruiţi să aibă grijă de copiii lor în procesul de monitorizare continuă a comportamentului de femele cu experienţă. Gradina zoologica personalul este foarte bine să ştiţi că nu uitam la procesul de îngrijire şi hrănire o maimuţă copil nu va fi o mamă bună. Prin urmare, în unele grădini zoologice majore pentru maimuţe care nu trăiesc într-un ambalaj şi nu ştiu cum să trateze copiii lor, a creat un fel de "cursuri de formare profesională pre-natală. Pe marele ecran, ele arată filme pe comportamentul de mame cu experienţă în cadrul unui efectiv naturale. Eficacitatea unui astfel "ocupaţie" este evidentă atunci când maimuţă vizionat filme de cel puţin trei luni.

transferul de experienţă completă maternă nu poate fi decât o femeie care cineva a intrat într-un nou rol de mamă şi a învăţat-o acest lucru. Experienţa maternă nu poate trimite o asistentă medicală de la clinica sau de instructor de înot şi gimnastică dinamic. Nu există experienţă maternă a care au obţinutpauză chiar femeile însele, ca urmare a studiu şi de eroare sau de a căuta intuiţii din cărţi şi filme - o astfel de experienţă poate fi considerat pe bună dreptate, experimentul nerezonabile pe propriul copil. Chiar dacă mama are 2 si chiar 5-lea copil, si nimeni nu a învăţat nimic, ea se poate repeta doar propriile greseli.

Preţul de greşeli mamă în timp ce încerca să se auto-înţelegere a artei mama este bine ilustrat de următorul exemplu din viaţa mamiferelor. Să ne întoarcem la observaţiile de câine. La câini, nu există nici o învăţare comportamentul matern, ca şi în primate, astfel încât mama primipare se poate baza doar pe ei înşişi. Aceasta dezvoltă comportamentul matern pe experienţa lor proprie de gunoi la gunoi. Cand cainele a apărut primul pui, ea a fost adaptarea la cerinţele lor şi în mod constant eforturi pentru a ascunde de ei, de a delega grija de copiii lor gazda. reacţia ei la pui poate fi exprimat klitsaniem redare "Dumnezeu, care este!" De gunoi al doilea pui ea este cu mare grijă, ca şi cum ar recunoaşte că este pe copiii ei. Cu toate acestea, încă mai are tendinţa de a fugi de la ei şi având grijă deosebită nu spectacol. Ca urmare, nu toate căţei de la primele două pui au supravieţuit. Numai un catel de la o mamă gunoi treia începe să arate pâlpâitoare de îngrijire, astfel încât de supravietuire vaemost printre gunoi de pui de la o treime mai mare decât cea din primele două. Ar trebui remarcat faptul că de câini nu îşi poate permite să-şi sacrifice un pui câteva pentru procesul de învăţare, deoarece cel schenyatsya 1 ori pe an şi să aducă o pui cateva. Practic, aceeaşi poveste apare la pisici, hamsteri şi alte animale, în cazul în care comportamentul matern predare-cerul este absent. Astfel, auto-învăţare pentru îngrijirea a fost inclus, nyshami, mama pur si simplu sacrificat vieţile lor. Aceste deşeuri organice este prevăzută pentru aceste specii în cazul în care comportamentul feminin matern trebuie să înveţe în mod independent.

Omul face parte din fiinţe care au nevoie de învăţare şi comportamentul matern cunoştinţe speciale a copilului si a nevoilor sale. Prin urmare, dacă o femeie nu este luată este de grija de a dobândi cunoştinţe şi competenţe în manipularea un copil de la ajutorul direct de o experienţă pozitivă maternă, ea nu poate conta pe faptul că copilul va creste pe deplin.

Referindu-se la cele de mai sus, se poate solicita numai: sunt oameni mai rău decât maimuţe, şi mai puţin preocupaţi de bunăstarea copilului lor? Atunci de ce nu a considerat necesar să înveţe să îngrijire, nu permite să rănesc pe propriul copil?

abilităţi Placi de baza, pentru a studia sau ce?

comportamentul matern nu este un set abstract sau arbitrare de acţiuni la mama la copil. Faptul că creştere şi dezvoltare a nou-născutului, ca, într-adevăr, un copil de primii trei ani de viaţă sunt strâns legate de comportamentul matern. Elemente ale comportamentului matern, determinate genetic, şi transmise în procesul de învăţare de la o femeie la alta. Aici sunt câteva elemente ale comportamentului matern şi ilustra relaţia lor cu dezvoltarea copilului.

Exemplu:
- Alăptarea şi postura în timpul alăptării;
- Elaborarea unui copil în braţele ei;
- Răul de mişcare;
- Plantarea unui copil, etc

De fixare a copilului la piept ei, adică, calitatea de suptul lui, depinde, ca au format maxilarului inferior. Nu în ultimul rând şi formarea de muscatura, stabilind buzei inferioare. Aceste "lucruri mici" depinde atât de calitatea şi durata perioadei de lactaţie. Să muşte un copil şi a maxilarului format în mod corect, trebuie să sugă nu mai puţin de 2 ani.

Modul de realizare copil în braţe şi durata şederii sale în mâinile de creştere a scheletului independente şi de dezvoltare a sistemului muscular. De exemplu, dacă mama are un copil în mâinile a greşit, el va avea tonusul muscular săraci, intarziere in dezvoltarea motorie şi usr malformaţiiibov coloanei vertebrale. În plus, copilul ar fi greşit să crească la şold în comun, care la 6 luni, poate duce la tratament a luxatiei congenitale de şold şi plasarea copilului în paranteze. Această dependenţă este foarte bine cunoscut pe exemplul de triburi africane. Acolo, femeile poartă copiii ca poziţie, dar în natură, trecând de arta de la mama la fiica. Prin urmare, în principiu, ei nu stiu despre fenomene cum ar fi "luxatiei congenitale de şold şi de scolioză.

Poartă un copil în braţe este strâns legată de capacitatea de a rock un copil. Balansare ritmică a copilului prevede dezvoltarea normală a aparatului vestibular, astfel încât copiii fără a purta pe mâinile sale şi rock, de dezvoltare a urechii interne vor fi încălcate.

Din mamei capacitatea de a-şi da copilul şi să-l ajute toaleta nevoile depinde de cresterea si dezvoltarea organelor genitale şi sănătatea psihosexuală. În plus, calificare mamă este strâns legată de formarea si functionarea normala a rinichilor si glandele suprarenale. În cazul în care mama nu stie cum sa plantam copilul, apoi dezvoltarea organelor sale sexuale şi rinichii nu ajung niciodată standarde. Fizic, cu toate acestea, probleme implică întotdeauna un non-bunăstarea psihologică, care este intotdeauna o tragedie.

În acţiunea separată mama are valoarea totală a liniei sale de conduită, care exprimă de securitate ei maternă. În cazul în care mama nu a putut să dovedească prin acţiunile lor un copil de siguranţă mamei sale, capacitatea sa de a fi o mama, ea se supara necesar de adaptare socială. Ca urmare, niciodată nu ne poate creşte din drepturile copilului completă. El va fi înclinat să acţiuni penale şi inadecvate social acţiuni. Este interesant faptul că atunci când încălcări erori de comportament matern, cum ar par să aibă 2 sau 3 luni de vârstă şi corecte le este non-sute. Încălcări a apărut la o vârstă fragedă, poate fi eliminat relativ repede, deşi cu un efort considerabil de mama, dar mai târziu decât mama începe să corecteze greşelile sale, acestea sunt mai greu de corectat. Putem argumenta că greşelile de comportament matern sunt supuse corecţiei, înainte de copil 2-2,5 ani, şi atunci ele devin ireversibile forme - de a stabili ceea ce este încă posibilă, dar ceva nu a rezolva vreodată.

Când maternă comportamentul erori încălcat copilului de dezvoltare, şi a afectat în primul rând dezvoltarea creierului si a sistemului nervos. Ca urmare a creierului să ia o lovitură alte organe şi sisteme.


Uşor şi

În cazul în care o tânără mamă învăţat grijă de copilul nou-născut, ea nu are nicio dificultate, şi maternitatea ei este cu adevărat fericit. Astfel, confortul aşteptat urmărit de fiecare mama. Cum sa întâmplat, astfel încât a uitat necesitatea transferului de experienţă maternă, nevoia de formare trucuri tineri mamă, în numele artei mamă de creştere plina de copii?

Acest proces de uitare a fost de mers pe jos incet si treptat pe parcursul mai multor secole şi chiar milenii. În acest fel, civilizaţie a trecut printr-o credinţă sinceră, că, dacă un copil a supravieţuit, în ciuda acţiunilor a mamei, atunci totul este bine. Abaterile de la normă biologice au început din momentul cand a inceput sa sparga mare comunitate de familie în cazul în care fata încă din copilărie, a fost capabil să observe comportamentul de mame cu experienta pentru a le ajuta la îngrijirea copilului şi aşa foarte pregătit pentru maternitate. După ce a distrus viaţa comunităţii, în cazul în care echipa nu a existat o femeie singură care a captivat experienţa mamei si grija pentru tinerele mame, a început de sunet denaturarea experienţa maternă.

În zilele vechi păstrate în continuare împărţirea în jumătate bărbaţi şi femei, care au permis co-magazin cea mai vastă experienţă materne. Cu toate acestea, magazineilische arta mama ie a fost distrus. A schimbat viaţa de familie, a dispărut o jumătate de sex feminin, care a înlocuit dormitor conjugale, şi cu ea şi cea mai vastă experienţă materne. La acea vreme chiar nimeni nu bănuia că, prin refuzul de jumătate femei şi îmbunătăţirea vieţii de zi cu zi, el distruge irevocabil capacitatea mamei de a hrăni şi educare a omului. In acel moment mi sa părut luate pentru a acordat toate arta, care nu va pleca nicaieri.

Si apoi - mai multe. Mediul de oraş a creat o oportunitate, la prima vedere, cu derogare de impunitate de la regulile definite de natura. Astfel, în moda printre aristocraţia a venit pentru a trece copiilor doicii-asistente medicale, care la înlocuit chiar mama mea. Astfel, un precedent a fost stabilit, în mod clar care să arate că copilul poate nu cresc destul de succes de la mama si o alta femeie. Este acest precedent a fost baza pentru următoarele concluzii de anvergură. În cazul în care copilul nu poate hrăni mama, asa ca mama ei este destul de posibil să se înlocuiască, nu doar o femeie reală, ci o deceptie. Deci, ideea de moarte mama-dadaca, ipostaziată de suzetei de oţel şi vagoane-leagăn. Aceste substitute pentru mama utilizat cu succes atât în viaţa urbană şi rustic. O alta idee pentru suzetei şi leagănul a fost ideea de relocare a copilului într-un pat separat şi o cameră separată, care a combinat cu succes cu ideea de a hrănirea artificială dintr-o sticla. Dar, după formula şi mameloane vin şi scutece.

Aceasta este, în linişte şi unobtrusively, omenirea a ajuns la ideea de a creşte un copil fără mamă. Mama părea să fie aproape, dar ea nu şi nu ştiu, dar ea nu stie neaparat ceva. sân Aflaţi-hrănirea nu este necesar, aceasta poate fi foarte bine înlocuit cu un amestec de sticlă şi suzetei, de plantare va înlocui scutec, iar purtarea buna de arme, să înlocuiască prima cărucior, pătuţ şi tot felul de fotoliu, iar apoi - tratamentul a luxatiei de şold congenitale într-un centru ortopedice. Dar asta nu e tot. Industria este greu la locul de muncă, care vizează o separare şi mai mare a mamei şi copilului. Aceasta industrie poate fi atribuit în întregime la părinţii reviste moderne, producţia de leagăne, pietoni, bluze sau alte accesorii. Perverşi mame de aşteptare pentru a vedea când instinctele lor că ceva va spune, dar el este silenţios şi nu ajuta la depăşirea greşite.

Asta e atât de uşor şi simplu omenirea a distrus arta de copiii în creştere, a distrus cultura maternităţii. Şi ceea ce este preţul? Şi preţul este foarte uşor de definit - distrugerea a sănătăţii umane. În majoritatea ţărilor industrializate, unul din trei are o tulburare psihologică şi la fiecare două probleme psiho-sexuale. În Rusia, 70% dintre copiii sub 18 ani suferă de boli cronice, o treime din copiii cu vârsta între 6-8 ani are o suferinta special psychoneurological. Aceste încălcări minore pot fi la inceput, dar din generaţie în generaţie acestea devin tot mai vizibile şi să conducă la forme deschise de boli psihice şi fizice.


Maternitate trebuie să înveţe

mamele moderne într-o asemenea situaţie nefavorabilă, ar trebui să se gândească serios la ceea ce vrea să ridice un copil? În cazul în care mama doreşte să ridice copil în întregime în toate privinţele, este cu siguranţă ar trebui să facă un efort pentru a afla de competenţele de bază necesare materne. Acum a devenit posibil. Centrul pentru Educatie perinatală şi sprijinul pentru alăptare copii în metodologia elaborată de bio-logic de sunet pentru îngrijirea nou-născuţi şi sugari şi profesionişti pregătiţi să ajute părinţii tineri. Mama urbane tehnici de îngrijire a nou-născutului poate invata un instructor pentru îngrijirea copilului, un consultant pe care alăptează pot invata ei tehnicile necesare pentru alăptare de succes. Acest profe tinerişi care poate stapani numai acele femei care s-au o experienţă de succes de maternitate şi de alăptare. Astfel, formarea o tânără mamă devine un adevărat schimb de experienţă materne. În plus faţă de elemente bazate pe fiziologic de îngrijire, tehnica include modernă a cunoaşterii necesare tânără mamă.Concluzie

În concluzie, rămâne să doresc toate mamele să înveţe să îngrijirea şi educarea copiilor, nu se bazează pe "poate". Viitorul este în mâinile tale. Este de la mama de artă creşte plin de oameni depinde, ce fel de lume vom trăi într-un film horror cu o teroare-omniprezent toate, sau într-o grădină paradis sigur.

J. W. Constantinopol,
Centrul fondatorului, a avut un copil,
sursă de cunoaştere cu privire la cultivarea şi creşterea copiilor,
psiholog perinatologie.