Medicament pentru nervi slabi

/ Vizionări: 4372

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Medicament pentru nervi slabi
oamenii de stiinta australieni au ajuns la concluzia că mirosul de-cosit fân noi afectează în mod direct creierul uman, în special cele din regiunea sa, care sunt responsabile de memorie şi de emoţie. Ca urmare a munci din greu, care a durat mai mulţi ani, oamenii de stiinta au dezvoltat un parfum special, o idee care a avut loc la cap de neurologie la Universitatea din Queensland din Australia, Dr. Nick Lavidisu.

Parfumuri au fost numite "Serenascent". Pe această idee a determinat Dr. porgulka pădure în SUA acum 20 de ani. "Trei zile, pe care am prvel National Park, a dat un efect de luni de vacanţă de trei.. La care am timp am imaginat niciodată că pentru aceasta se datorează unei combinaţii de substanţe care provin de la pin copaci luxuriante, vegetatie cosit şi iarbă În câţiva ani, vecinul meu a atras atenţia asupra uimitor mirosul de iarbă proaspăt cosit, atunci când am tuns gazon, si pentru mine, toate în acelaşi timp a devenit "clar, - a spus dr. Lavidis.

stresul constant, prezent în viaţa de fiecare locuitor al oraşelor afectează hipocampul - contribuie la întreruperi de comunicare între celulele nervoase. Consecinţa acestui proces este afectarea memoriei. nou parfum Testele pe animale au arătat că acele persoane care au avut miros de parfum noi probleme cu hipocampul nu au. Băuturi spirtoase, în conformitate cu dezvoltatorii, de relaxare miros de pădure şi taie iarba. Ca parte a aroma sunt substanţe care se formează atunci când tunde gazonul. Curând fantome programat sa fie lansat pentru vânzare. În acelaşi timp, acestea pot fi utilizate ca deodorantelor, precum şi arome de haine şi lenjerie de pat.

Deci, dragi cititori, plimba-te mai des în pădure, ia ieşiţi la sat în timpul cosit şi memoria şi nervi, totul va fi bine.

vedrussa.org.ua