Mediul nostru este în pericol!

/ Vizionări: 16146

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

incendiilor forestiere Mama Natura - baza tuturor formelor de viaţă pe pământ. ecologie Menţinerea va păstra în forma sa originală şi este principalul factor de coexistenţa reciproc avantajoase a tuturor locuitorilor planetei noastre: fiinţe umane, animale, păsări şi plante. Dar în epoca noastră de noi tehnologii de producţie şi de natura nocive ale mediului de ameninţare a fost deosebit de ridicat.

Mama-natura - baza tuturor formelor de viaţă pe pământ. ecologie Menţinerea va păstra în forma sa originală şi este principalul factor benefic coexistenţa reciproc al tuturor locuitorilor planetei noastre: fiinţe umane, animale, păsări şi plante. Crearea condiţiilor pentru viaţa de multe organisme apare ca unul dintre principalele sarcini pentru ziua de azi. Activităţile de inventii moderne de progresul ştiinţific şi tehnologic afectează natura înconjurătoare, ceea ce duce la dispariţia multor specii rare de animale şi păsări. Prin urmare, este urgent să ia măsuri împotriva acestor inamici "locuitorii din flora si fauna, care, şi aşa că acum nu există atât de mult. Activitatea umană este faţă-verso un efect: se produce petrol, cărbune, gaz, tăierea copaci care servesc sursă majoră de oxigen distruge un număr mare de animale din populatii diferite. În acest caz, în loc de natura primeşte nimic, ceea ce duce la epuizarea acestuia. Deci, acum trebuie să ia măsuri urgente pot opri acest proces distructiv pentru natură şi pentru toţi locuitorii.

Recent, impuls este colectarea de criză a economiei mondiale, ceea ce duce la o epuizare semnificativ de pădure, petrol, gaze, cărbune şi multe alte resurse naturale importante. Astfel, se pare că oamenii numai pentru a furniza resurse naturale, dar nu intenţionează să facă pentru dezavantajul lor. Această atitudine de natura va duce la moartea, în primul rând a ecosistemelor de pe Pământ, iar apoi locuitorii săi. Iar acest proces este deja face simţită: lumea este acum posibil să se observe diverse calamităţi naturale, inundaţii, războaie civile, uragane, dezastrele provocate de om-a făcut. Este evident că atunci când aproape toată lumea ar putea accident pe o scară globală, deoarece activităţile de pompare resurse si sa le umple aduce numai ameninţarea profilează la orizont.

Nu orice tip de floră este capabil să se adapteze la astfel de condiţii. Unul dintre drepturile omului susţine majore de utilizare a resurselor pe care natura dă şi raţional. Cu toate acestea, în realitate, nu este respectată pe deplin: o cauză majoră a dispariţiei mare parte din padure, sunt incendiile care provin din nepotolită de incendiu sau o ţigară. Oamenii se adună în plante de pădure sau ciuperci, nu înţeleg că, din cauza neglijenţei lor forestiere vor dispărea! Nerespectarea normelor de bază pentru a face focul în pădure conduce la consecinţe dezastruoase: Focul distruge zone mari de pădure, care sunt habitat pentru numeroase specii de păsări şi animale, însoţită de burnup de litieră de pădure şi a solului de sus. Foc - forţa teribilă. Un cuplu de minute este suficient pentru a distruge vegetatia, care a crescut de mai multe decenii. podea Padure serveşte, de asemenea, un habitat de benefic mai multe insecte şi microorganisme, al cărui rol în ecosistemul este, de asemenea, foarte mare. Prin urmare, protecţia mediului, în special în plantaţii forestiere - o prioritate de fiecare locuitor al pământului!

ecologice terenuri condiţiile actuale este situat pe marginea abisului, pentru că acum trebuie să ia măsuri urgente pentru a remedia situaţia. Efectul de eroziune duce la pierderea de sol fertil. Întreprinderile industriale poluante emisiilor nocive, care devinNu, nu numai atmosfera, ci şi în sol şi apă. Concluzia logică este că, dacă totul se va întâmpla şi în continuare, fără a lua măsuri pentru a schimba situaţia, natura şi toate ecosistemele va deveni instabilă. Şi aici va risca nu doar de existenţa organismelor vii, ci de viaţa însăşi, şi chiar existenţa Pamantul insusi. Ameninţarea de dispariţie a speciei umane ar trebui să ducă să-şi reconsidere valorile şi acţiunile de fiecare persoană. Destinul omului depinde de el însuşi, dar în această situaţie să le corecteze, nevoia de a reuni de fiecare locuitor al pământului, dar au sansa de a prelua o ameninţare se profilează la toate viaţă de pe planetă.

Oamenii vin la simturile!


romsite.ru