Medvedev a aprobat doctrina securitatea alimentară a RF

/ Vizionări: 3120

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Preşedintele rus Dmitry Medvedev a semnat un decret "Cu privire la aprobarea a doctrinei securităţii alimentare din Federaţia Rusă", biroul de presă al Preşedintelui.

Acest document este aprobat în scopul economice politicii de stat pentru security alimentară a Rusă Federaţia, destinate at providing population de încredere cu produse alimentare, de dezvoltare a agriculturii naţionale and pescuitului complex, response rapidă şi external ameninţările interne pentru stabilitatea din piaţa produselor alimentare, eficient participarea la cooperarea internaţională securitatea alimentară.

RF Guvernului mandatat să elaboreze şi să aprobe un plan de acţiune pentru punerea în aplicare prevederile doctrinei, pentru a oferi raportarea anuală a preşedintelui Rusiei, care conţin analiza, evaluarea şi previziune a securităţii alimentare.

Doctrina securităţii alimentare, elaborat de Ministerul Agriculturii, în cadrul substituirea importului în Rusia în 2009. Formularele baza ideologică şi de a stabili priorităţile de dezvoltare a pieţei produselor alimentare pe termen lung. Scopul principal al doctrinei este încrederea în sine a ţării calitatea produselor agricole din Rusia, materii prime şi produse alimentare de cel puţin 80% din nevoile şi importante majoritatea produselor, cum ar fi carne, lapte, cereale, - la nivel de 85-95%.

1-02-2010.

Sursa - http://vpomestie.ru/

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137