Medvedev a semnat o lege privind alocarea terenurilor pentru familii cu mulţi copii

/ Vizionări: 3698

Medvedev a semnat o lege privind alocarea  terenurilor pentru familii cu mulţi copii

 

Medvedev a semnat o lege privind alocarea  terenurilor pentru familii cu mulţi copiiMOSCOVA, 16 iunie - RIA Novosti. Presedintele rus, Dmitri Medvedev, a semnat o lege, care completează Codul Funciar al FR şi Legea privind dezvoltarea construcţiei rezidenţiale cu o dispoziţie privind transferarea gratuită din proprietatea federală şi regională în cea municipală a terenurilor de pământ, destinate familiilor numeroase, raportează serviciul de presă al Kremlinului.

Potrivit documentului, cetăţenii cu trei sau mai mulţi copii au dreptul la o achiziţie fără plată, a terenurilor de pământ,inclusiv pentru construirea locuinţei individuale.

Decizia privind închiderea definitivă a fabricii de celuloză și de hârtie de pe malul Lacului Baikal a fost adoptată (Video)
Decizia privind închiderea definitivă a fabricii de celuloză și de hârtie de pe malul Lacului Baikal a fost adoptată (Video)

Anterior, o astfel de posibilitate în legislaţie nu a fost stipulată.

"În Codul Funciar al Federaţiei Ruse se introduc modificări, conform cărora  cetăţenilor cu trei sau mai mulţi copii, sunt oferite gratuit terenuri de pământ, aflate în proprietate statală şi municipală,  inclusiv pentru construirea locuinţei individuale, fără  tranzacţionarea prealabilă a amplasării obiectelor", - se spune în document.

În plus, legislaţia specifică ce fel de organe şi instituţii ar trebui să efectueze înregistrarea cadastrală de stat în legătură cu formarea  terenurilor de pământ din Fondul Federal de Dezvoltare a construirii locuinţelor.

Adresându-se cu un mesaj către Adunarea Federală pe 30 noiembrie 2010, Medvedev a făcut o serie de propuneri pentru a susţine familiile numeroase, în special, a cerut guvernului rus să elaboreze procedura alocării gratuite a terenurilor de pământ pentru construirea  caselor de locuit sau cabanelor, la naşterea al treilea sau următor copil.

 

 

Sursa: vpomestie.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137