Meteoritul căzut la Palermo vestește sfîrşitul lumii?

/ Vizionări: 3554

Метеорит упавший в Палермо, предвещает конец света? 

 

Craterul uriaș al unui meteorit a fost descoperit în deșertul Sahara
Craterul uriaș al unui meteorit a fost descoperit în deșertul Sahara

Cu cîteva zile înainte de sfîrşitul anunţat al lumii, la Palermo a apărut un străin ciudat. În capitala Siciliei s-a descoperit un obiect luminos, care a căzut din cer. Obiectul a fost găsit de o fetiţă, care afirmă că a văzut cum a căzut acest obiect. De altfel, mulţi localnici se jură că au văzut cum cădea din cer obiectul.

 

Fetiţa împreună cu părinţii a încercat să-l împacheteze într-un ziar, care însă a luat foc imediat. Primele ipoteze sunt variate: cineva susţine că descoperirea este un fragment al asteroidului Toutatis, care a trecut pe lîngă Pămînt cu cîteva zile în urmă. Pe de altă parte, în reţele sociale se vorbeşte deja (poate cu ironie) despre un „semn nou al sfîrşitului lumii, care se apropie şi despre faptul că mayaşii au avut totuşi dreptate”.

Favara Rocco, directorul ştiinţific al Institutului Naţional de Geofizică şi Vulcanologie din Palermo a declarat: „El a fost adus la institutul nostru pe 17 decembrie. În momentul de faţă îl studiem. După prima analiză generală înclinăm să excludem versiunea meteoritului, deoarece ni se pare că avem de a face cu o bucată de lemn ars. Timp de 24 de ore vor efectua toate cercetările necesare şi vom anunţa oficial care este concluzia noastră”, anunță ruvr.ru.

 

 

Sursa: moldovenii.md