Metode verificate de curățare a intestinului

/ Vizionări: 1932

Проверенные методы очищения кишечника

Vă aducem la cunoștință șapte metode deja testate de curățare a intestinului. Acestea au fost alese de utilizatorii de internet ...

1. Metodele naturale de curățare a organismului sînt din ce în ce mai populare, iar una dintre ele este o înfometare periodică pe termen scurt, o dată pe săptămînă. Foamea trebuie să dureze între 12 și 36 de ore. În același timp, nu se consumă nimic, cu excepția apei pure, nici ceai sau infuzie pe bază de plante. În timpul foamei, corpul este eliberat de necesitatea de a digera alimentele și își direcționează toate forțele spre îndepărtarea toxinelor și reziduurilor. Totodată, microflora de putrefacție a intestinului moare și are loc restaurarea acestuia. Din foame, chiar și de o zi, este important să ieșiți cu alimente naturale vegetale.

7 motive pentru a renunţa la dulciuri: sanatatea dvs. este în pericol
7 motive pentru a renunţa la dulciuri: sanatatea dvs. este în pericol

2. Monodietă cu alimente vegetale crude. În timpul zilei se folosește un tip de legume sau fructe, de exemplu, mere sau castraveți. Datorită cantității mari de fibre găsite în legumele și fructele crude, peristaltismul intestinului este întărit și evacuarea conținutului acestuia este facilitată.

3. Consumul zilnic intern de ulei vegetal este o altă metodă simplă, dar eficientă. Astfel de metode de curățare a corpului reglementează perfect activitatea aparatului gastrointestinal. Uleiul trebuie consumat cu o oră și jumătate înainte de mese, cîte 1 lingură. Uleiul trebuie să fie doar calitativ și nu rafinat, mai bine de măsline.

4. Zile de descărcare – legume sau chefir, ca metode de curățare a organismului. De asemenea, este necesar să o faceți în mod regulat, cel puțin o dată pe săptămînă.

Alimente organice: sănătate sau portmoneu?
Alimente organice: sănătate sau portmoneu?

5. Salata de curățare „Mătura” este o metodă mai blîndă de curățare a organismului. Folosind regulat (de 2-3 ori pe săptămînă), tratează constipația cronica. Pentru prepararea salatei se iau numai legume crude: varză, sfecla și morcovi, într-un raport de 3: 1: 1. Salată se asezonează cu ulei vegetal, nu se adaugă sare. Persoanele cu o aciditate scăzută sînt sfătuite să folosească varza murată în loc de varză crudă.

6. Infuzie de prune uscate. Peste două pahare de prune uscate se toarnă două pahare de apă curată de cu seară. Dimineața amestecul se stoarce, iar infuzia se bea pe stomacul gol.

7. Și tărîțele constituie o metodă foarte eficientă de curățare. 2-4 linguri de tărîțe se amestecă într-un pahar de chefir și se lasă pentru 15-20 de minute, după care amestecul se bea.

Toate aceste metode de curățare a corpului sînt destul de ușor de aplicat în condiții casnice.