Metroul londonez folosit pentru incalzirea locuintelor

/ Vizionări: 3430

Лондонское метро используется для отопления жилых помещений

 

Excesul de caldura de la metroul londonez  va fi captat si utilizat pentru incalzirea locuintelor locale, a anuntat primarul Londrei , Boris Johnson.  Astfel, 500 de case din districtul londonez Islington vor fi incalzite intr-un mod durabil si la costuri reduse .

Honeywell Evohome reduce costurile de încălzire
Honeywell Evohome reduce costurile de încălzire

Proiectul, primul de acest gen din Europa, reprezinta un parteneriat  intre consiliul districtuui Islington, primarul Londrei, Boris Johnson si sucursala londoneza a Retelei de Electricitate si Transport a Marii Britanii.

Extinderea retelei de termoficare Bunhill va reduce facturile la energie pentru mai multe sute de localnici. Cum preturile la energie merg tot in sus  este vital sa facem ceea ce putem pentru a reduce facturile (…) Iarna trecuta a fost una dintre cele mai reci din ultimii zeci de ani si iar costurile ridicate ale energiei a pus presiuni pe familiie cu venituri  modeste. De multe ori acestia trebuiau sa aleaga daca sa manace sau sa se incalzeasca”, a declarat Richard Watts, leader al consiliului.

In conformitate cu noul proiect reteaua va fi extinsa pentru a capta si a utiliza doua surse locale de caldura reziduala: una de la o gura de ventilatie de metrou din Londra , iar celalalt de la o substatie detinuta si operat de catre UK Power Networks.

Reciclarea caldurii de la metroul londonez  si extinderea retelei de termoficare sunt idei noi, interesante, care ne dau un impuls in lupta noastra pentru combaterea saraciei energetice si care vor transforma Islington intr-un loc mai bun. Prin folosirea acestui sistem comunitatile locale isi vor reduce emisiile de CO2 cu aproximativ 500 de tone pe an”, a declarat Rakhia Ismail, membru in consiliul Islington.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137