Mii de amatori ai ciclismului vor da startul sărbătorii „VeloHora 2012”

/ Vizionări: 3848

Тысячи велосипедистов будут участвовать в открытии праздника «VeloHora 2012» 

 

DAAC-Velo-Sport: rezultatele primei etape a Cupei Giant la Mountain Bike, 2013
DAAC-Velo-Sport: rezultatele primei etape a Cupei Giant la Mountain Bike, 2013

Mii de amatori ai ciclismului vor participa la cea de-a patra ediție a festivalului „VeloHora 2012”, care se va desfășura duminică, 23 septembrie. Festivalul va începe la orele 12:00 în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Potrivit organizatorilor, la fel ca şi în anii precedenţi, ruta festivalului va trece prin toate sectoarele capitalei pe o distanţă de peste 20 de kilometri. Cîştigătorii cursei vor primi premii de la marca GIANT www.daac-velo.md.

 

Pe parcursul întregii zile, va avea loc tradiționalul program pentru copii și competiţii la trial, prin parc, dar şi la disciplina BigAir (perna pneumatică) cu participarea cicliştilor de peste hotare.

Pentru prima dată festivalul va găzdui un Velo Yard Sale cu obiecte originale de artizanat şi suvenire cu tematica bicicletei.

La finele festivalului, în Piața Marii Adunări Naționale va fi organizat un concert cu participarea trupelor „Cuibul” și „Zdob și Zdub”.

Amintim că „VeloHora” este o manifestare sportivă, organizată cu prilejul Zilei mondiale fără maşini, marcată la 22 septembrie. Scopul principal al acţiunii este dezvoltarea ciclismului în republică şi promovarea unui mod sănătos de viaţă.

 

 

Sursa: noi.md