Ministerul Agriculturii şi produse alimentare din Belarus negociază stabilirea de cătune rurale.

/ Vizionări: 6874

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


fermă În mediul rural există încă multe loturi vacante în cazul în care puteţi crea o fermă, a construi o casa, a organiza lucrurile, pentru a revigora ambarcaţiune, echipa de la sol. Ministerul isi propune sa creasca gazdă în teren şi renaştere a dispersat agriculturii - unul din modurile de a atinge acest obiectiv.

Cei care doresc să înceapă propria ferma lor pot fi eligibile pentru sprijin din partea statului. În primul rând pentru a ajuta în construcţia de locuinţe. Datorită împrumuturi preferenţiale la 40 de ani în cadrul organizaţiilor agricole de astăzi sunt construirea de locuinte. Agricultorii, ca membru al RCP-ului, se vor bucura de asemenea, aceste beneficii. În plus, sprijinul va fi furnizat pentru achiziţionarea de maşini agricole. Nu contează cât de departe a fost moşia agricultor cooperative agricole, să-l ţineţi neapărat rutiere, liniile electrice de transport. Sătenii ar trebui să şi se va bucura de toate avantajele civilizaţiei.

Dacă aveţi o dorinta de a trăi şi lucra la ferma, sa angajat în agricultură sau pentru dezvoltarea agro-turismului, puteţi contacta secretar de presă al Ministerului de telefon 2273173 şi se lasă informaţii de contact despre tine.


© 2007, Ministerul Agriculturii
şi Alimentaţiei din Belarus Website: mshp.minsk.by
document

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137