modificate genetic tratament de orez: util sau periculoase?

/ Vizionări: 5324

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Terapeutice de orez
Aceasta a fost mult timp un om caută modalităţi de combatere a alergiilor. În Japonia - este unul din cinci. Prin urmare, biologii japonezi au decis să se retragă de orez, care trebuia să conţină cantităţi mici de antigene necesare. Şi au reuşit.

Crescute de producţie de orez blocuri de histamina. Un organism este mai rapid un răspuns la diferite tipuri de alergeni, cum ar fi polenul de exemplu. Oamenii de stiinta utilizând tehnici de inginerie genetică de a implantului în ADN-ul genei orez, care codifică antigenul. Astfel, au fost obţinute dintr-o alergie droguri într-un volum mare şi la low cost relativ. În plus, orez terapeutic este cultivat în acelaşi mod ca de obicei. Consumul de astfel de facilităţi anti Pure orez poate fi bine în condiţii de siguranţă. Dar, înainte de o asemenea cifră va apărea fie în farmacie, fie pe piaţă, el va fi aruncat nouă serie de studii de oamenii de ştiinţă.

Există un alt, varietatea de orez a fost luată de către oamenii de ştiinţă japonezi. Această cifră nu ia de la sol sunt dăunătoare compuşi chimici organism. În plus, filtre si neutralizeaza aceste substanţe chimice nocive, care sunt în pământ. Putem spune cu încredere că acesta este un orez ecologic real.

greenword.ru