Modul de viaţă verde al Keirei Knightley

/ Vizionări: 3310

Modul de viaţă verde al Keirei Knightley 

 

Herman Sterligov despre modul de viaţă în familie (Video în rusă)

Actriţa britanică mega-populară, Keira Knightley, s-a născut ca urmare a unui pariu încheiat de părinţii ei, actorii de teatru Will Knightley şi Sherman McDonald. Mama viitoarei celebrităţi a decis să scrie piese de teatru şi în cazul dacă reuşeşte să vândă prima piesă, cuplul s-a înţeles să conceapă al doilea copil (primul - fiul Caleb). Din fericire, Sherman a demonstrat nişte capacităţi de scriitoare solide şi a câştigat pariul: astfel lumea a obţinut un bun dramaturg şi totodată, un star de cinema talentat.

 

Copilul a început să apară pe ecran de la trei ani şi la şase, a avut deja agentul propriu. Cartea preferată a Keirei a fost nemuritorul romanul lui Jane Austen "Pride and Prejudice", la ecranizarea căruia, cu mulţi ani în urmă, actriţa a interpretat rolul principal feminin (pentru care va fi onorată cu premiile "Oscar" şi "Globul de Aur").

 

Modul de viaţă verde al Keirei Knightley 

 

Primul rol important al Keirei Knightley, a fost în senzaţionalul film de ficţiune "Star Wars: Episodul I: The Phantom Menace "(1999), deşi nu a fost uşor să fie observată! Ea a jucat rolul de alter ego al reginei Amidala (Natalie Portman) - servitoarea Padme (Sabu) şi uneori, chiar şi a înlocuit colega pe platoul de filmare. Cert este că la exterior fetele se aseamănă foarte mult, iar sub un machiaj exotic,asemănarea devine şi mai evidentă. Uitaţi-vă mai atent la cadrul din film: Keira în rolul reginei (în stânga), Natalie - servitoarea (în dreapta).

 

Modul de viaţă verde al Keirei Knightley 

 

Astăzi actriţa are în palmarez aproape patru zeci de roluri, însă fluxul de oferte de la regizori nu se întrerupe. De mai mulţi ani, Knightley nu a fost în vacanţă ... Dar pentru ideile de protecţie a mediului înconjurător şi de sănătate, frumoasa britanică,totuşi îşi găseşte timp.

 

Scufundări de dragul ecologiei

 

Modul de viaţă verde al Keirei Knightley 

 

Din timp în timp, Keira sprijină acţiunile ecologice, chiar dacă pentru acest lucru este necesar să participe la o şedinţă foto în partea de jos a piscinei. Actriţa a fost prima celebritate care a acceptat să participe la proiectul, organizaţiei implicate în problemele poluării apei. Fata şi-a tratat misiunea cu seriozitate: "Apa curată este componenta esenţială a existenţei umane normale, aşa că, dacă poţi ajuta la păstrarea ei, trebuie doar s-o faci". După o zi obositoare de lucru, pe parcursul căreia, Keira de mai multe ori s-a scufundat la o adâncime de 4 metri într-o poză artistică, fata s-a gândit că din ea ar putea ieşi o bună vânătoare de perle! "Cu toate acestea, m-am gândit doar cum să nu mă înec", - a recunoscut Knightley.

 

Principalul lucru – compoziţia naturală

 

Modul de viaţă verde al Keirei Knightley 

 

Geanta, rucsacul, clutch sau sacul sunt accesoriile de primă necesitate pentru a ieşi în lume. Keira respinge categoric pielea naturală şi sacii de plastic. Acestea trebuie să fie înlocuite cu saci din pânză de in, care după câţiva ani pot fi uşor eliminate, fără a afecta mediul înconjurător. Keira Knightley a ales o pungă simplă de bumbac „Im Not A Plastic Bag” proiectată de designerul Anya Hayndmarch. Ea a fost susţinută de Lily Cole, Erin OKonnar şi Jessica Biel.

La fel de importante sunt ingredientele naturale din produsele cosmetice, deoarece de ele ,nu se lasă majoritatea femeilor, nici ziua, nici noaptea. Pentru îngrijirea pielii,Keira foloseşte doar produsele cosmetice organice, preferând crema roz.

 

Mai bine să citesc un ziar ...

 

Modul de viaţă verde al Keirei Knightley 

 

"Mă abţin de televizor de câţiva ani şi nu regret acest lucru", - a declarat actriţa într-un interviu cu „Daily Telegraph”. Potrivit lui Keira, televiziunea spre deosebire de ecranul mare, nu poate fi atribuită la nici- o formă de artă: aceasta este lipsită de spiritualitate, impregnată de vulgaritate şi împotmolită în diverse reality-show uri fără sfârşit. În plus, într-o zi ,actriţa şi-a dat seama că dacă nu s-ar fi uitat la televizor timp de patru ore pe zi, ar fi putut face o mulţime de lucruri utile şi s-a simţit răvăşită. Prin urmare Knightley vizionează cu plăcere meciurile de fotbal la cel mai apropiat bar, iar documentarele preferă să le vadă pe DVD.

În plus, Keira a exprimat în mod repetat aversiunea sa faţă de telefoanele mobile şi a menţionat despre micul său truc împotriva solicitărilor plictisitoare : "uită" mobilul la domiciliu. Ea este sprijinită de Harrison Ford, care de multă vreme îndeamnă oamenii să renunţe la telefonie mobilă, deoarece aceasta afectează sănătatea şi chiar psihicul utilizatorilor.

 

Formele perfecte şi bârfele

 

Modul de viaţă verde al Keirei Knightley 

 

Având o statură de 170 cm, Keira cântăreşte aproximativ 50 kg, pentru care i s-a atribuit de repetate ori anorexia. Mama actriţei îţi apără copilul favorit: "Keira mănâncă ca un cal, dar ea seamănă cu tatăl ei care a fost întotdeauna slab din cauza metabolismului accelerat". Actriţa, de asemenea, neagă zvonurile: "Eu sunt o adevărată mâncăcioasă! Acasă organizăm chefuri mari la fiecare eveniment şi eu mă năpustesc imediat asupra felii crocante de cartofi prăjiţi ... Dar numai de casă– nu calc pragul nici unui fast-food!” Keira ,vizitează deseori pieţele agroalimentare din Londra pentru a cumpăra legume şi fructe organice.

Jurnaliştii scandaloşi au publicat un articol de învinuire: din cauza unei imagini reprezentând actriţa suplă intr-un bikini în timpul vacanţei, Sophie Mazurek,de 19 ani s-a înfometat cu diete până la moarte. Articolul conţinea un comentariu al mamei fetei decedate: "Dacă aceste imagini ar conţine un avertisment privind pericolul pentru sănătate, fiica mea dragă putea rămâne în viaţă". Judecata, desigur, a fost de partea lui Knightley şi a impus ediţia "Daily Mail" să-i plătească trei mii de lire sterline pentru daune morale. Ştiind despre toate ororile anorexiei,nu numai din zvonuri (în familia actriţei bunica ei şi străbunica au suferit de această boală), Keira a donat întreaga sumă într-unul din fondurile de combatere a tulburărilor alimentare.

 

Mişcarea este viaţa

 

Modul de viaţă verde al Keirei Knightley 

 

Pentru filmări ,Keira a trebuit să lucreze asupra formei sale fizice. De exemplu, rolul de jucătoare începătoare de fotbal în filmul "A Bend Beckham", a necesitat de la actriţă multe ore de antrenament cu antrenorul, "Manchester United", Simon Clifford. Potrivit dlui, Knightley înţelegea multe lucruri din prima şi se pare, că din acele timpuri a îndrăgit acest joc. La filmările "Regelui Arthur", Keira s-a antrenat opt ore pe săptămână însă a învăţat să călărească, să tragă cu arcul şi să facă scrima.

În comparaţie cu aceste exerciţii captivante ,fitnessul este o plictiseală de moarte şi Keira a respins mult timp o astfel de rutină. O dată în casa ei , s-a defectat ascensorul, iar până la penthaus pe jos, drumul nu este aproape. Fata a simţit o mare dificultate, prin urmare ,Keira a angajat un antrenor personal şi o dată pe săptămână, sub îndrumarea unui expert competent, se antrenează în sala de sport. 

 

Modul de viaţă verde al Keirei Knightley 

 

În 2002, Keira a mers la colegiu, intenţionând să studieze literatura clasică engleză şi istoria, dar cumularea studiilor cu cariera nu a fost reuşită. Poate că fată se va întoarce la studii sau probabil, va lăsa ecranul mare, pentru… profesia de constructor. "Toată lumea râde de mine – însă mie îmi place să aranjez cărămizile! Eu am trecut o instrucţiune şi m-am documentat: într-o oră puteţi câştiga doar 15-30 de lire sterline ... dar când voi avea timpul liber - voi construi case. Apropo, este o muncă foarte utilă".

 

 

Sursa: facepla.net