MoldRec a relansat acțiunea «Companii ECO»

/ Vizionări: 2472

утилизации отходов электрического и электронного оборудованияAsociația pentru utilizarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice MoldRec a relansat acțiunea „Companii ECO”, menită să ajute agenții economici să se debaraseze de deşeuri de echipamente electrice şi electronice.

Organizatorii au relatat pentru "Infotag" că dorința de a participa la acțiune și-au anunțat-o deja peste 60 de companii – atît private, cît și publice.

„În timpul campaniei precedente am fost plăcut surprinși de numărul de cereri de participare la campania noastră. Atunci nu am reușit să colectăm toate deșeurile de la doritori, întrucît proiectul a fost prevăzut doar pentru o lună. De aceea am decis să relansăm și să extindem acțiunea pînă la trei luni”, a declarat președintele Asociației, Iulian Gamureac.

În timpul ultimei campanii, desfășurate în aprilie, MoldRec a colectat pentru reciclare peste 25 de tone de deșeuri electronice. Acestea sînt evacuate gratuit în cel mult 48 de ore.

Asociația MoldRec a fost creată în 2013 ca organizație non-profit și pînă în prezent a reușit să colecteze și să transmită partenerilor pentru procesare peste 60 de tone de deșeuri electronice (fire, calculatoare, aparate electrice).

 

Sursa

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137