Motivul pentru creşterea dimensiunii de păianjeni este încălzirea globală

/ Vizionări: 3336

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Паук

Acceleraţie, observate în ultimii ani, nu doar pentru oameni, dar, de asemenea, pentru păianjeni. Principalul vinovat de acest fenomen, oamenii de stiinta cred încălzirii globale.

observarea atentă a oamenilor de ştiinţă pentru o specie de paianjeni (glacialis Pardosa) au arătat că lungimea corpului de reprezentanţii individuali ai acestei specii au mai mult de 4 cm, în ultimii 10 ani dimensiunea păianjen a crescut cu 2%. Numărul de păianjeni, de asemenea, a crescut.

Ca o versiune de bază, în curs de desfăşurare "accelerare păianjen" oamenii de stiinta numesc încălzirii globale. Primăvara vine mai devreme, de vară "vânătoare" antenelor sezon lungeşte, creşterea arahnide raţia alimentară, stimularea creşterii şi dezvoltării lor. Unii savanţi, ca motive suplimentare pentru creşterea dimensiunii de păianjeni este o creştere a numărului de Colt.

Este cunoscut faptul că organismul de un păianjen acoperă coajă chitinous, care acţionează ca exoschelet. Prezenţa acestei coajă face imposibilă pentru creşterea zilnică de arahnide, paianjenii să crească, prin urmare, numai în timpul coarda capăt, atunci când înlocuirea chitinous acoperi vechi vine unul nou.

În articol, materiale Nationalgeographic.com

Sursă