МС Davis – omul care a plantat 8 milioane de copaci în Florida, SUA

/ Vizionări: 812

МС Дэвис – человек, который высадил 8 млн деревьев во Флориде, США

Nokuse – este cea mai mare rezervaţie naturală pe teritoriul SUA cu suprafaţa de 21,5 mii de hectare, amplasată în comitatul Walton din nord-vestul Floridei. Proiectul de amploare de restabilire a bogăţiilor ecologice a acestei regiuni aparţine lui MA Davis (Marion Clifton Davis), fost jucător şi businessman, care a investit deja 90 de milioane de dolari. Din anul 2000 el se ocupă activ de protecţia, păstrarea şi restabilirea landşaftului unic al Floridei, cea mai mare parte a căreia este distrusă de agricultură şi construcţii.

De atunci în rezervaţie au fost plantate 8 milioane de puieţi, care astăzi pot fi numiţi pădure şi servesv drept casă pentru multe specii de animale pe cale de dispariţie. Însă MC Davis nu s-a oprit aici – programul de dezvoltare a proiectului Nokuse este prevăzut pentru 300 de ani.


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.