mută Franţa electrice

/ Vizionări: 3614

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Mitsubishi Miev Franţa intenţionează să investească şase miliarde de euro în infrastructura pentru două milioane de vehicule electrice şi hibride, care vor călători aproximativ pe drumuri locale în 2020.


Scopul acestui proiect ambiţios - de a face de energie electrică şi a ţării liderii mondiali ai automobilelor. Investiţiile vor fi folosite pentru a studia crearea de panouri, producţia de automobile de verde şi construirea unei reţele naţionale de staţii specializate pentru masini electrice. În plus, după cum a declarat recent ministrul Ecologiei, Jean-Louis Borlea, mai mult de 7 miliarde de euro vor fi investite în dezvoltarea şi îmbunătăţirea transportului feroviar de marfă, precum şi reducerea flotei de vehicule convenţionale. Este de aşteptat ca toate aceste măsuri vor permite ţării să reducă semnificativ emisiile de gaze cu efect de seră.

Astazi, de 30 de milioane locale maşină de numai câteva mii - maşini electrice şi vehicule hibride. Până în 2020 numărul de vehicule prietenoase mediului ar trebui să ajungă la două milioane. Circa 900 de milioane de euro de jumătate de miliard de planificate vor fi alocate de către stat (sub formă de împrumut).

Conform planului, până în 2015, Franţa va fi de aproximativ un milion de statii de reincarcare pentru vehiculele electrice. 90% dintre ele va fi localizat în case particulare, altele - în parcări şi de-a lungul drumurilor. Şi până în 2020, fiecare vehicul electric va fi în două elektrozapravki.

150 milioane de euro, Franţa va oferi un împrumut, care de automobile Renault, care utilizează aceste fonduri pentru construcţia de instalaţii electrice. Odata cu acest lucru, acum acomoda de producţie de pe baterii, care va necesita crearea de 625 de milioane de euro (125 milioane ar oferi statului). Inca 100 de milioane de euro în Franţa, lista alte auto locale, care sunt, de asemenea, vor să stăpânească producţia de vehicule electrice.

compulenta.ru bazat pe Agence France-Presse.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137