Natalie Portman: ciudăţenii verzi ale unei vegane stelare

/ Vizionări: 8708

Natalie Portman: ciudăţenii verzi ale unei vegane stelare

 

Natalie Portman: ciudăţenii verzi ale unei vegane stelareParcurgând un drum lung de la o vegetariană liniştită până la o vegană devotată şi activă, ea este una dintre cei mai zeloşi apărători ai animalelor şi a mediului înconjurător din Hollywood.

Angajamentul ei s-a petrecut în cele mai bune tradiţii vegane. Mirele Nataliei nu a fost prea leneş pentru a lua în considerare preferinţele  miresei stelare, căreia îi pasă de conservarea mediului înconjurător. Modest inel de nuntă doar cu 35000 de dolari s-a dovedit a fi nu o  simplă podoabă. Simbolul dragostei a fost realizat din platina reciclată. În centrul compoziţiei bijuteriei - un diamant masiv de prelucrare veche. Piatra preţioasă este înconjurată de pietre de dimensiuni mai mici, repetând forma acesteia, extrase în minele situate în regiunile în care nu există conflicte armate. După cum se ştie, "diamante de sânge", extrase în "punctele fierbinţi", finanţează achiziţia armelor, operaţiuni militare, şi prin urmare, uciderea oamenilor. În plus, metodele tradiţionale de extracţie a metalelor preţioase cauzează daune ireparabile mediului înconjurător şi sănătăţii umane. Ţinând cont de cele spuse, presa a numit bijuteria donată - eco-inel de 100%.

 

Natalie Portman: ciudăţenii verzi ale unei vegane stelare

Natalie Portman este o vegană convinsă pînă la măduva oaselor. Stilul ei de viaţă vegană nu se limitează cu o respingere totală a produselor alimentare de origine animalieră. Actriţa, de asemenea, a respins complet folosirea pielii, blănurilor şi penelor. În 2007, ea a dezvoltat o linie de pantofi vegani pentru marca Te Casan, încercând de a umple golul în moda prietenoasă lucrurilor de origine non-animalieră. Acceptând un rol în film, Portman întotdeauna stipulează posibilitatea de a crea costume din componente de origine non-animalieră.

Când anul trecut, Natalie a fost solicitată pentru a face faţă brandului Miss Dior Cherie, ea nici pe o iotă nu şi-a sacrificat principiile pentru un cont bancar apetisant. Faimosul brand a trebuit să dezvolte pentru actriţa mofturoasă o colecţie de pantofi vegani. Acum ea poate purta pantofi de la Dior, fără a lua viaţa creaturilor nevinovate.

 

Natalie Portman: ciudăţenii verzi ale unei vegane stelare

În 1998, actriţa a devenit co-autor al lucrărilor de cercetare privind "producţia fermentativă a hidrogenului”, care i-a oferit posibilitatea de a participa la concursuri academice Intel (în engleză). Portman a ratat chiar premiera de „Star Wars. Episodul I”, pentru a se pregăti pentru examenele finale.

 

 

Sursa: facepla.net со ссылками на therecycletimes, stylelist, bikyamasr