Natura ne face mai bine

/ Vizionări: 3564

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

natură
Comunicarea cu natura, nu restaurează numai puterea noastră şi a recupera de la subliniază, dar, de asemenea, ne face mai prietenoasa si mai generoase despre acest lucru, studii recente sugereaza Universitatea din Rochester (SUA).

În timpul studiului 400 de persoane au bucurat de fotografii de natura şi-a făcut peisajelor om. Apoi, participanţii la experiment a răspuns la întrebările despre importanţa socială şi relaţii interpersonale, avere si faima. O serie de studii "experimentală" a obţine 5 dolari, precum şi dreptul de a dispune de aceste fonduri la alegerea dvs. (sau lăsaţi-vă sau partajaţi cu alţii).

Oamenii care sunt în proces de cercetare admirate picturi ale naturii, a apreciat importanţa relaţiilor interpersonale şi sociale în viaţa umană. Aceste persoane au fost aceeaşi mai dispus să le împărtăşească 5 dolari cu alţi participanţi ai experimentului.

Oamenii care "admirat" doar poze cu peisaje antropice (strazile orasului, cladiri, zgârie-nori, etc), au fost mai puţin prietenos şi generos. Ei au pus mai mult accent pe importanţa de avere si faima in viata.

Astfel, mediul nostru înconjurător poate exercita o influenţă puternică asupra formării personalităţii, însumează unul dintre sponsorii de cercetare, profesorul Richard Ryan.

Un alt co-autor al studiului, Netta Weinstein, indică necesitatea de verde si mai multe orase.


PS Este posibil ca nivelul peisajului între oraş şi numărul de infracţiuni au o legătură slabă.

priroda.su