Neobişnuit case

/ Vizionări: 10324

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Neobişnuit case
Simfonia Casa

Pe malul lacului Michigan, a aparut structura surprinzător, în care elemente de arhitectura sunt şi părţi de instrumente muzicale.

"Simfonica House" - un proiect comun al arhitectului american David Hanawalt şi Clouse Bill, muzician, artist şi creator de instrumente muzicale.

Aceasta este o ţară destul de mare cabana, care este, de asemenea, un instrument muzical. Şir. Dacă aveţi o idee despre cât de dificil este de a crea o vioara bun sau violoncel, veti intelege ceea ce este nevoie pentru a construi o casa care pare muzicale. Dar chiar şi aşa s-ar putea trăi.

"Am vrut să investigheze: dacă pentru a mări dimensiunea de instrument de a circula liber în interiorul? Fiind în instrument şi să se joace pe el - ceea ce înseamnă organismul sa se simta sunet în interiorul oaselor si in interiorul mintii tale - spun autorii proiectului. - Găsim că mintea este ochiul poate vedea şi să se bucure lumea prin sunet. "

Toate unelte built-in casa se bazează pe siruri de caractere, dintre care multe sunt mult mai mult decât suntem familiarizaţi - înălţime de mai multe etaje. Pentru a juca ei, trebuie să poarte o manusa de bumbac cu un praf special pe degete. pulbere Glove deţine şi protejează siruri de caractere din grasimi. Două degete de căuş, uşor de coarde şi a alerga mai departe. Acest lucru creează un val de compresie, generatoare de vibraţii - la fel ca tine poate extrage sunet, rularea degetul de-a lungul marginii de sticlă.

Într-unul din locurile de acasă un perete întreg, dimensiunea 3,6 x 3,6 m, umplută cu siruri de caractere verticale. Un siruri de caractere în apropiere echipate cu scări de legătură etaje.

Siruri de caractere începe cu fiecare pas şi merg până. În măsura în care, ca locuitor al casei merge în sus, se poate extrage toate sunetele mai mare. Şi toate acestea muzica este simţit nu numai smoală, ci şi pentru organism - prin picioare.

Pentru a lovit casa, arhitecti, muzicieni şi a trebuit să construiască în ea un fel de schelet - elastice "raze" de 12 de metri lungime, care sunt baza de instrumente muzicale. Unele siruri de caractere străpuns de etaje. Datorită acestor pereţi, punţi omul simte ca în interiorul maşinii.

În plus faţă de instrumentele de interne, casa este echipat cu şi externe. Acest doi experimentale înălţime eoliene harpă de 4,5 metri. Acestea sunt amplasate astfel încât să prindă vântul şi îl transformă în sunete muzicale care se transmit de la camera principală din casa.

Astfel, această casă răspunde la ceea ce se întâmplă atât în interiorul cât şi în afara. Desigur, nu există nicio îndoială că viaţa în Casa Simfonia - placere. Cu excepţia cazului în şir la cerere poate fi ceva se înece. Dar asta nu a raportat.


Tree House

La Institutul de Tehnologie din Massachusetts au dezvoltat un proiect de o casă la ţară mică, care nu trebuie să construiască şi să cultive. Potrivit autorilor proiectului, crearea de casa va începe cu plantarea de copaci (ulm, stejar, dogwood). În ceea ce creatorii de casă în copac va împleti şi conectaţi sucursalele lor. Astfel, infiltrându-se reciproc şi prin răsucire în mod repetat, copacii vor forma un set. Aceasta tehnica este cunoscuta in arta peisajului ca o modalitate de a crea pereţi de viaţă şi de corturi.

Completează o grosime de mai multe ramuri de viţă de vie trebuie să trăiască, unele arbuşti mici şi alte plante. La pereţii de constructorii de case în curs de dezvoltare trebuie să creaţi buzunare de teren.

Astfel, ar trebui să crească treptat pereţi de viaţă şi de acoperiş de izolare şi să acopere furnizarea de ploaie. O faza finală de construcţie - finalizarea cu pereţi de lut şi paie pentru etanşeitatea.

Designeri "copac-house" apel la toate societatea actuală în care oamenii vor creşte la domiciliu, cum ar fi gradini, având grijă de ei, în loc de ridicarea structurii fără suflet mort "cherestea.


Economia Acasă

Nu departe de la Chicago şi a construit casa, care nu va necesita pentru funcţionarea acestuia sau jouli de energie din afara.

Anterior, din timp în timp raportate casele cu un consum de energie extrem de scăzute din priză şi aproape total de auto-suficienţă. Acum, dezvoltatorii promit că de fapt casa ar fi complet independent de priza "- atât de vară şi de iarnă.

Pentru a face acest lucru, autori a folosit aproape toate trucurile cunoscute: baterii electrice solare, eoliene, geotermale şi căldură şi frig. Atenţie orientare gândit de clădiri şi ferestre în legătură cu soare - în funcţie de evoluţia înălţime deasupra orizontului în diferite momente ale anului.

Chiar şi un copac lângă unul dintre zidurile caselor - nu doar decor, dar şi un mecanism pentru reducerea consumului de energie. Aceasta va oferi umbra ajurata în căldură, în timpul iernii, cu frunze căzute, nu va împiedica pătrunderea în interiorul luminii.


Andrei Dmitriev
Sursa mwb.newacropol.ru o condiţie prealabilă pentru "Argumente şi fapte" aif.ru


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.