Nistru va rezerva

/ Vizionări: 8308

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Nistru
În total moldo-proiectul ucrainean de a crea-granita naturala parc eco-a încheiat lucrările sale o expediţie ştiinţifică, care a explorat valea râului Nistru, în zona de curgere între Moghilev-Podolski şi Yampol şi a văilor fluviale Liadov, Murafa şi Nemii.

Ideea de viitorul parc au apărut mai des în timpul expediţiilor de mediu din Moldova şi ONG-uri ucrainene pe râul Nistru, în anul 80.

In zilele noastre, un rol important în realizarea acestei idei apartine public din Moldova de mediu organizarea «Biotika».

Parcul viitor este integritatea natural complex, care include, culturale, situri arheologice naturale. El a împărţit de stat, condiţionat de natura a frontierei, care defineşte limitele de pe teritoriul Ucrainei şi Moldovei, încă de la începuturile sale şi problema trebuie să fie abordate împreună. Valea râului Nistru este de mare importanţă pentru conservarea diversităţii biologice, în nevoie de protecţie şi utilizarea raţională a resurselor sale, subliniază biroul de presa al Ministerului. Sub protecţia statului a luat o şi tipic locuri unic numit Nistru Regiune - Parcul National "Podil'ski Tovtry" şi Galicia Parcul National. Având în vedere intensitatea de utilizare a resurselor naturale din zona, obiectivul prioritar este supravegheat zapovedanie site-uri. Leading experţi în formarea de reţele ecologice sunt obligate să ia sub protecţia sistemelor naturale este în mijlocul a ajunge la Nistru.

Autorităţile au luat primele măsuri în această direcţie. Astfel, banca ucraineană într-o rezervă istoric-culturale "Bush" rezervatia peisagistica "Nistru" şi "Naddnestryansky", iar Moldova - Landscape Rezerva Koseuts.


Izvestia.info