Noroc!

/ Vizionări: 3836

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Un medic a spus vechi pacientul său:
"Suntem trei: tu, eu şi boli. Ma confrunt cu boala ta.
Dacă luaţi partea mea, îl vom câştiga.
Dar daca esti pe partea de boală, ea va castiga. "mâini Ideea că este necesar să nu se trata boala, dar un om nu este nou. Rădăcinile de multe boli se află în psihicul. Conflictului intern o persoană care nu are permisiunea, este transformată într-una sau fiziologic alte simptome. Conflictelor interne - acest lucru nu este un conflict de murături şi lapte în stomac, este - conflictul intrapsihice doreşte inconştient şi interdicţii.

Conflictele din cauza conţinutului de diferite anumitor boli.
De exemplu, hipertensiune arterială esenţială este asociat cu prezenţa unui conflict între statutul social ridicat şi nevoia nesatisfăcută în guvern.

Pacienţii cu ulcer gastric, de obicei, ceva ce nu poate trece prin, de digerat.
gâtului meu incepe sa te doara din cauza dorintelor sexuale neîmplinite, cu capul, din cauza agresiunii latente.

Corpul uman este o mulţime de meridianele energetice care se mută de energie si idei. Boala apare atunci când există undeva "congestie. Medicii cred că din cauza blocajelor de trafic "- în mintea omului.

Prin urmare: gandim pozitiv, dragostea ei înşişi şi cei dragi lor, să fie prieteni cu gay, de încredere, oameni buni, cred că în mod creativ şi se înconjoară cu lucruri frumoase se bucure în noua zi de planificare viaţa lor şi ... Noroc!

Natalia Kulida
Levoberegny Navigator