Noţiuni de bază o benzinarie

/ Vizionări: 11580

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Noţiuni de bază în sectorul gazelor naturale

Pe malul lacului din satul al Marii butuci stick Wyschne patetic de arbori tăiaţi: vin doar la rece, localnicii strîngînd axe. Şi familia Davydoffs cinci ani se incalzeste casa lui aproape Bani pentru gaz. "Combustibil albastru" pe care le produce pe propria curte. Dar depozitele subterane, precum şi de la ... gropi cu gunoi de grajd! Pentru produsele la care nu departe să caute. Davydova, ca toată lumea din cartier, să păstreze o vaca, taur, scroafe. Fără animale în sat acum a fi pierdut: ferma locale dormit ... O mulţime de lucruri în satul lipseşte, dar, îmi pare rău, rahat - în vrac. Kuzneţov Iuri Davydov găsit o cerere de deşeuri remarcabil - a construit o instalaţie de biogaz.


- Tip mâinile mele de aur, nu este suficient de sotia sa Lyudmila Petrovna. Ceasornicari trăiesc într-o clădire cu două etaje elabora, care loveşte imediat ochii pe fondul cufundată în case. În serile întreaga familie nu este pe soba este incalzita, şi a merge la vatră. Energie problema Davydov a decis acest lucru. Săpat o groapă mare. Pune-l în inele uriaşe de beton: el strălucit! Acoperit-l cu un clopot de fier, cu o greutate de o tona. Ţevi în direcţia din unitatea de luat. Apoi s-au adunat toţi vecinii bălegar umplut de instalare masa parfumat şi am aşteptat. Vecinii la început a crezut că a fost nebun.
- De multe ori veţi avea cinci tone de rahat - fără tot felul de fantezie verbale, simplu-a descrie procesul meu Lyudmila Petrovna. - Câteva zile mai târziu cupola începe să se umple cu gaz. In timpul verii, când este fierbinte, se merge mai repede, în iarna încetini. În cazul în care gazul nu este groapa, poate se răcească nenorocit! O dată am ezitat, deci cupola de la sol la cinci picioare afară. Baie ceasornicari prima de gaze proprii încălzite, mancare gatita de porc pe el, şi apoi în casa lui a avut. Un Slavka şase ani, fiul vechi trece prin camere în timpul iernii în pantaloni scurţi şi picioarele goale: caldura!
- Yuri este al meu - mă Gazprom, zambete de soţia sa. Auzi despre instalarea uimitor ecou dincolo de Wyschne sat mare. Locală Lefty de know-how în secret nu deţine:
- Ce e asa de viclean? Nu am observat că metan gunoi de grajd. Yuri - autodidact. Nici unul dintre trucurile sale fierărie şi altele nu învăţat. În tinereţe, el a condus şcoala lecţii Muncii viitoarea sotie Lyudmila a fost elevul său.
- Este ceva nou udumal, agitat, - şopti în cele din urmă Lyudmila Petrovna. Curtea - săpat. Se pare că acum lumina de la vânt să plec ...
DIY
Se amestecă 1,5 tone de gunoi de grajd de vacă şi 3,5 tone de putrezire frunze, frunze şi alte deşeuri. Adauga amestecul de apă până la 60-70% umiditate. Aşezaţi amestecul în groapă şi prin bobina de încălzit la 35 de grade. Apoi amestecul începe să umble, şi fără acces la sine aerul este încălzit la 70 de grade. Timpul de producţie a gazelor din gunoi de grajd - două săptămâni. Pentru a cupola de presiune a gazelor nu intră în groapă să-l cu frânghii pentru a ataşa o contrapondere. În ziua de instalare produce pana la 40 de metri cubi "Combustibil albastru". Cinci tone de amestec este suficient pentru 6 luni.

Jan Koreush.