Noua piramidă din Bali, s-a dovedit a fi mai înaltă decât cea egipteană, din Gizia

/ Vizionări: 6596

 Noua piramidă din Bali, s-a dovedit a fi mai înaltă decât cea egipteană, din Gizia

Recent, într-o zonă muntoasă din Java de Vest, în Garut, Indonezia, a fost descoperită o piramidă foarte înaltă. Până în prezent aceasta a fost considerată un munte obişnuit. Şi oamenii locali au amenajat grădini, pe pantele lui.Însă recent, oamenii de ştiinţă din Germania au atras atenţia la faptul, că "muntele" are o formă foarte regulată.

Green Village: Satul din bambus în Bali (Foto)
Green Village: Satul din bambus în Bali (Foto)

 

După efectuarea lucrărilor topografice necesare, precum şi măsurarea rezistenţei straturilor geologice, cercetătorii germani au stabilit că structura acestui "munte", puţin probabil, reprezintă o formaţiune naturală. Cu ajutorul analizei de carbon a stratului de sol superior fertil, s-a reuşit să se determină vârsta aproximativă de 6000 ani î.Hr. La rândul său, stratul inferior solid este datat de 7500 î.Hr.

Înainte de testare, oamenii de ştiinţă germani, au efectuat săpături. Ca urmare, ei au reuşit să găsească nişte inscripţii necunoscute pe pietrele piramidei, care au fost îngropate sub straturile de sol. Potrivit experţilor, dimensiunea piramidei este mai mare, decât Marea Piramidă din Gizia.

Profesorul Bonatts, de la Societatea Ştiinţifică Est-germană (Deutsche Orient-Gesellscaaft) consideră ,că înălţimea piramidei din Bali ,constituie 200 de metri. Potrivit estimărilor lui, ea a fost construită aproximativ cu 10 000 de ani în urmă.

În curând pe insula Bali, oamenii de ştiinţă vor desfăşura o conferinţă de mare amploare, în cadrul căreia vor încerca să găsească modalităţile de accelerare ale săpăturilor noii "Mari Piramide".

 

Autor: Andrei Fedorov  

 

 

Sursa: kartinamira.info