Noul «Avatar» va fi neutru de carbon

/ Vizionări: 3308

Noul "Avatar" va fi neutru de carbon

 

Regizorul James Cameron a găsit în sfârşit o platformă pentru construirea unei părţi noi de „Avatar”, pe care dlui vrea să facă neutru de carbon. Pentru filmare deja a fost închiriat MBS Media Campus (Manhattan Beach Studios).

 

Noul Avatar va fi neutru de carbon

Cameron a aşezat actorii de la «Avatar» în maşinile hibrid
Cameron a aşezat actorii de la «Avatar» în maşinile hibrid

Proprietarii studioului la momentul dat au instalat pe platformă sistemul "agresiv" de  acumulare a apei, la reparaţie au fost folosite vopsele ecologice curate, pentru efectuarea ordinii sunt utilizate produse ecologice de curăţare, pe teritoriu funcţionează o cafenea organică. În plus, au fost elaborate mai multe programe, concepute pentru a încuraja angajaţii să vină la serviciu cu mijloacele de transport verzi. Cameron a considerat aceste măsuri drept insuficiente. Dlui a comandat deja un proiect cu privire la instalarea panourilor solare pe acoperişul studioului, amenajarea sălii sportive pentru angajaţi şi o cameră specială pentru regizor. Pentru aceste îmbunătăţiri vor fi cheltuite cinci milioane de dolari.

Între timp, imediat după ce Cameron a anunţat despre planurile sale privind reinstalarea noului studio, ştirile similare au sosit din Pennsylvania. Studioul local Sun Center Studios a prezentat 216 kW instalaţi în plus la instalaţia geotermală.

 

 

Sursa: thegreenville.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137