Noul car electric urban — Micro Commuter de la Honda

/ Vizionări: 3692

Noul car electric urban - Micro Commuter de la Honda

 

Noul car electric urban - Micro Commuter de la Honda

 

Chiar înainte de deschiderea expoziţiei la Tokyo, compania Honda a dat publicităţii câteva detalii despre un concept neobişnuit Micro Commuter. Astfel, una din cele mai importante companii producătoare de automobile îşi imaginează maşini, care circulă prin jungla urbană, alimentându-se cu energie electrică.

Dimensiunile modelului amintesc un alt electrocar în miniatură - Suzuki Q-Concept. După culoare, Honda Micro Commuter rezonează cu modele de la BMW i3 şi I8 - aceeaşi culoare albă cu multiple inserări de albastru.

 

Noul car electric urban - Micro Commuter de la Honda

7 maşini electrice aşteptate în 2012
7 maşini electrice aşteptate în 2012

 

Electrocarul ecologic  este realizat în formă de city-car, în care roţile sunt fixate în afara capsulei cu un pasager. Potrivit unor rapoarte, maşina va fi cu un singur loc, potrivit altor - cu trei. Grupa de constructori, formată din specialiştii auto şi moto Honda, promite că comunicarea între omul şi maşina va fi rezolvată la un nivel calitativ mult mai înalt. Este probabil că, Honda Micro Commuter va avea un sistem unic de schimb de date cu conducătorul auto, care va oferi oportunitatea de a integra smartphone într-un sistem electronic de bord.

Dar diferenţa principală a acestui prototip este faptul că despre el nu se ştie aproape nimic. Într-un comunicat de presă, emis de compania Honda, se găseşte numai informaţii vagi care descriu maşina ca o achiziţie minunată , foarte funcţională şi eficientă pentru oraş.

Poate că,compania Honda în viitorul apropiat va anunţa caracteristici tehnice şi  dată posibilă a lansării producţiei în masă.

 

 

Sursa: ecofriendly.ru