Noul tip de combustibil va distruge lumea!

/ Vizionări: 4538

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Se consideră că bio-combustibili, care poate veni în viitor pentru a înlocui produsele petroliere, este ecologic şi va purifica aerul de pe planetă. Cu toate acestea, studiile indică contrariul! Se pare biocombustibili modă provoacă mai mult rău pentru mediu decât benzina standard.

Experţii susţin că în prezent în ţări precum Brazilia şi Indonezia au început defrişările activă să crească în palme locul lor sau soia (apoi le facă biocombustibili). În plus, pădurile nu sunt doar tăiate, şi imediat arde - rezultă în atmosferă o cantitate imensă de monoxid de carbon. Plus nu trebuie să uităm că reducerea în jos, pădurilor nu va mai curat aer! Ecologistii au crezut că, pentru a compensa pentru daunele care se aplică de acum de natura, au nevoie să crească bio-combustibili, pe aceleaşi domenii de 300-400 de ani.

În plus, ecologiştii sunt rugaţi să se gândească la faptul că, în materialul de reproducere pentru producerea de biocombustibil pe teren deversează cantităţi uriaşe de îngrăşământ. Ca rezultat al chimiei nu poluează doar solului, dar, de asemenea, cade în apă, apoi se evapora in atmosfera.

De aceea, ecologiştii îndemnat comunitatea mondială să se gândească foarte greu, dar merită să se implice în mod biocarburanţilor grave. La urma urmei, ca urmare a cererii crescute pentru ea, nu numai ecologie deteriorează. Ei încep să sufere de foame poporului - în ţările cele mai sărace, mulţi oameni nu mai pot permite alimentele cele mai de bază, deoarece preţurile de multe produse din care se produce biocombustibili în câteva ultimii ani a crescut de grav.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137