NU consumăm aceste alimente. Produsele alimentare de mult timp s-au transformat într-o armă.

/ Vizionări: 13892

НЕ ЕШЬ ЭТО. Продукты питания давно превратили в оружие

 

 

Pentru cei care doar păşesc pe calea alimentaţiei sănătoase sau se gândesc la acest lucru. Un articol foarte captivant, care ajută să înţelegem mai repede importanța alimentaţiei conștiente.

 

Lista aproximativă a produselor la care ar trebui să renunţăm categoric! Nu este vorba de produsele neutile, ci de mortal periculoase.

Produsele alimentare de mult timp s-au transformat într-o armă. Iar, funcţionarii care permit vânzarea lor în Rusia, au fost cumpăraţi sau recrutaţi. În februarie 2010 autorităţile au anulat certificarea obligatorie a produselor alimentare sub pretextul de inutilitate. În prezent, procesul de creștere a proporției alimentelor nesănătoase a atins punctul culminant. Articolul descrie toate produsele care sunt absolut imposibil de consumat! Aceste produse nu sunt doar dăunătoare, ci şi periculoase pentru sănătate!

 

Acid glutamic de natriu - E-621

Nu se poate să consumaţi alimente cu adaosul de E-326 (acid glutamic de natriu) care este un amplificator de gust. Acum el se adaugă în cele mai neașteptate produse, cu scopul de a "obişnui" populaţia cu el. Fiţi atenţi!

 

Orez alb lustruit

Orezul alb lustruit este produs obţinut prin eliminarea cojii exterioare a boabelor de orez. S-a dovedit că coaja aruncată la gunoi are un efect curativ, conţine sulf, vitamina B1 sau tiamina, previne și vindecă polinevrita sau lipsa vitaminei B1 . Această boală a fost larg răspândită în țările de Est până în secolul XX şi se considera una dintre cele mai importante din lume. La persoanele afectate de această boală este afectat sistemul nervos, ceea ce duce la slăbiciune, pierderea poftei de mâncare, creșterea excitabilității și paralizie cu o probabilitate foarte mare de deces.

 

Îndulcitori

Toţi înlocuitorii de zahăr au un efect coleretic puternic. La persoanele cu tractul biliar afectat, înlocuitorii de zahar pot agrava boala. Persoanele care consumă abundent băuturi carbogazoase cu un conţinut de substituţie de zahăr cu „zero calorii”, plăteşte prostata.

Acesulfam - E950 sau Sweet One. În 1974 medicii din SUA l-au recunoscut drept otravă cu o acțiune lentă și substanța care poate accelera dezvoltarea tumorilor maligne.

Aspartam - E951. Denumiri comerciale: svitli, slastilin, sukrazid, nutrisvit. În 1985 a fost descoperită instabilitatea chimică a aspartamului: s-a constatat că la temperatura de aproximativ 30 de grade C în apa gazoasă el se descompune în formaldehidă (substanţă cancerigenă de clasa A), metanol și fenilalanină.

Ciclamat — E952 (tsyukli). Din 1969 este interzis în SUA, Franța, Marea Britanie și mai multe țări din cauza suspiciunilor că acest îndulcitor provoacă insuficiența renală. În țările din fosta Uniune Sovietică este răspândit din cauza prețurilor scăzute.

Zaharina — - E954. Pseudonime: Sweet'n'Low, Sprinkle Sweet, Twin, Sweet10. Medicii nu-l recomandă persoanelor fără diabet zaharat. Există suspiciuni că zaharina afectează exacerbarea litiazei biliare.

Xilitol - E967

Sorbitol - E420. În doze mari provoacă deranjarea la stomac.

 

Grăsimi trans 

Un tip specific de grăsimi nesaturate produse în mod artificial. Ulei vegetal lichid, în urma procesului de hidrogenare este convertit în grăsimi vegetale solide - margarina, grăsimi de gătit. Grăsimile hidrogenate au structura moleculară denaturată, neobișnuită pentru compuşii naturali. Încorporându-se în celulele organismului nostru, grăsimile trans afectează metabolismul celular. Grăsimile hidrogenate inhibă nutriția adecvată a celulelor și contribuie la acumularea toxinelor, care cauzează maladii.

Nici într-un caz nu consumaţi unt de 72,5%, sunt grăsimile trans - ulei vegetal de calitate inferioară deteriorat cu hidrogen.

Unt de mai puțin de 82,5% nu există. Mai bine mâncaţi doua linguri de unt natural decât un pachet sau un kilogram de grăsimi trans. Potrivit raportului UCS-INFO nr.447 din 15/07/1999, cercetările ştiinţifice au stabilit următoarele consecințe negative ale consumului grăsimilor trans:

- Deteriorarea calității laptelui la mamele care alăptează, totodată grăsimile trans sunt transmise copilului cu laptele mamei în timpul alăptării.

- Nașterea copiilor cu o greutate anormal de scăzută.

- Riscul crescut de dezvoltarea diabetului zaharat.

- Încălcarea funcţionării prostaglandinelor, care afectează în mod negativ nivelul articulațiilor și ale țesutului conjunctiv (Prostaglandinele sunt substanţe asemanatoare unor hormoni care declanşează contracţiile muşchilor uterini. Excesul de prostaglandine este considerat a fi o cauză directa a dismenoreei primare. Nivelurile crescute de leucotriene - substanţe implicate în inflamaţie - pot juca de asemenea un rol în durerea musculară – trad.).

-Încălcarea funcţionării enzimei de citocromoxidază, care joacă un rol-cheie în eliminarea substanțelor chimice și agenților cancerigeni.

- Slăbirea imunităţii.

- Reducerea testosteronului, hormonului sexual masculin și deteriorarea calității spermei.

Încălcarea metabolismului celular poate cauza astfel de maladii cum ar fi ateroscleroza, hipertensiunea arterială, boala coronariană, cancer, obezitate, probleme de vedere.

Utilizarea produselor care conțin grăsimile trans reduce capacitatea organismului de a se opune stresurilor, creşte riscul la depresii.

Produsele alimentare care conțin grăsimi trans:

- margarina;

- spread, unt moale, amestec de unt şi ulei vegetal;

- ulei vegetal rafinat;

- maioneza;

- ketchup;

- produse fast-food: cartofi fri, preparate cu grăsimi hidrogenate;

- produse de patiserie: torturi, prăjituri, biscuiţi, etc., preparate cu grăsimea de gătit;

- gustări: chipsuri, popcorn, etc.

- alimente prefabricate congelate.

 

Hering sărat în recipiente de plastic.

Dacă hering se păstrează fără ulei, atunci se adaugă urotropinum, în engleză: methenamine. În toată lumea, metenamina sau hexametilentetramina este recunoscută ca un aditiv foarte periculos și este interzisă (se formează prin reacția amoniacului cu formaldehidă). În industria alimentară este marcată ca adaos conservant (cod E239).

 

Caviar sărat 

Principiul este acelaşi. Caviarul nu se păstrează mult timp. Numai congelat sau cu multă sare. Dacă se vinde caviar uşor sărat, atunci se adaugă sau metenamină sau acid citric care se transformă în formaldehidă.

Alimente modificate genetic:

- Bastoane de crab. (Esenţa de crab amestecată cu soia, nu conține carne de crab. --- Cacao.

- Arahide în care se implantează gena de petunia împotriva insectelor. Substanţă teribil de toxică.

- Cartofii importaţi.

- Mazăre verde conservată.

- Porumb conservat.

- Bastonaşe de porumb şi fulgi de cereale cu zahăr.

Dacă cumpăraţi fulgi de porumb, bastonaşe, acestea ar trebui să nu fie dulci. Deoarece zahărul nu este folosit în producție. Zahărul arde la 140 de grade. De aceea, sunt utilizați înlocuitori de zahăr, în acest caz - tsiklomat.

- Terciuri și crupe de cereale colorate cu arome, identice cu cele naturale. Aceste substanțe chimice au un miros de pere, căpșuni, banane, etc. Nimic natural.

 

Acadele

În prezent la prepararea acadelelor se foloseşte o esenţă chimică puternică, imaginați-vă ce se întâmplă cu stomacul dvs!

 

Gemuri. Marmeladă. Antioxidanţi puternici. Sunt pur şi simplu minuni ale industriei chimice.

 

Produse mortal periculoase:

Cartofii fri în restaurante fast food sau cartofii preparaţi care se vând în magazine; pateuri sau salate de la McDonalds.

 

Produse pe preparare rapidă:

Tăiţei de preparare rapidă, supe solubile, piureuri de cartofi, cuburi de bouillon, sucuri solubile de tip"Ypi" și "Zuko." Toate acestea sunt produse chimice nocive pentru organismul uman.

Toate salamurile. Şunca. Salamul uscat, etc. sunt fabricaţi din soia modificată genetic. Cârnații, mezelurile fierte, cârnaţii fierţi, pateuri și alte produse cu așa-numitele grăsimi ascunse. În compoziția lor este slănina, grăsimea viscerală, pielea de porc ocupă până la 40% , însă sunt mascate sub formă de carne, inclusiv cu folosirea adaosurilor alimentare. Nimic natural. Conţinut de carne mai puţin de 5%. Restul – gel.(karatinin, amplificatori de aromă, amelioratori de culoare). 

 

Produse lactate cu un termen lung de păstrare (mai mult de 2 luni). Nu puteți utiliza produse depozitate mai mult de 2 săptămâni.

 

Legume în ambalaje aseptice: harbujii, strugurii trataţi cu cloroform sau alţi antioxidanţi.

 

Ardei graşi sau dulci (în afara sezonului). Produs modificat genetic.

 

Orice pâine cu drojdie.

Ar trebui să acordaţi preferinţă pâinii de secară. Consumând pâinea cu drojdie, consumaţi ciuperci. Făina albă rafinată, la fel ca şi alte produse rafinate, este cu siguranță printre alimentele dăunătoare de top. "Franzela filetată" nu este pâine în sensul obişnuit al cuvântului. Aceasta este o "brioșă" cu toate consecințele. 

 

Ciuperci cumpărate - otrăvuri celulare (cytotoxins)

Otrăvurile cele mai periculoase, conținute în ciuperci - amanitin (amatoxin), se găsesc în ciuperci otrăvitoare din familia Amanita (În limba rusă: мухомор). Sunt substanţe complexe, al căror efect este inhibarea formării în celule ARN-ului care controlează sinteza proteinelor, ceea ce duce la disfuncţii ale ficatului şi apoi la moarte. Simptomele de otrăvire : dureri abdominale, vomă, diaree cu sânge și mucus.

 

Caise uscate, prune uscate, stafide

Dacă vedeți caise uscate sau stafide foarte frumoase, treceţi pe alături. Gândiți-vă la ceea ce trebuie de făcut pentru a păstra caisele ca recent culese din copac. Caisele uscate ar trebui să fie urâte și zbîrcite.

 

Înghețata

În special în setările instituționale, cum ar fi Baskin Robbins. Sau înghețata străină. Acum, practic este imposibil de a găsi înghețată fabricată din lapte. Îngheţata din fructe sunt esențe goale, nimic natural.

 

Checuri în ambalaje

Rulade, care nu se usucă, nu se strică, cu ele nimic nu se produce. Şi peste o lună vor fi aceleaşi.

 

Bomboane

90% de ciocolata sunt înlocuitori şi coloranţi. Bare sau batoane de ciocolată. O cantitate enormă de calorii, combinate cu produse chimice, aditivi, alimente modificate genetic, coloranți și arome. Combinația de cantități mari de zahăr cu diferite aditive chimice oferă conținut caloric ridicat și dorința de a le mânca din nou și din nou.

 

Cadavre de pui, carne de pasăre preparată la grătar

În special, bărbații nu ar trebui să mănânce carne de pui. Deoarece aproape toată carnea de pui conţine hormoni. Găina primeşte 6 hormoni feminini, inclusiv progesteron. În consecință, când bărbatul începe să consume hormoni feminini, la el în mod natural scade nivelul de testosteron care apoi nu se recuperează. Carnea de găină în prezent este cel mai comercial produs!

 

Brânză topită

Absolut nu poate fi consumată. Nu este digerată!

 

Cafea solubilă

Categoric nu! Se produce o transformare completă a glandelor hormonale. Cafeaua are aproximativ 1.000 de agenţi, 900 dintre ei, în afară de cafea, nu se găsesc în altă parte și o sută de substanțe cunoscute - 75 sunt cu adevărat toxice și doar 25- neutre.

 

Ceaiuri de peste mări, ceaiuri aromate și multe altele

Consumaţi numai ceai natural, în care nu plutește nimic, fără arome suplimentare. Toate ceaiurile aromate cu acid citric, acid din portocală sau orice alt acid. Obișnuința apare aproape instantaneu. Avem nevoie să eliminăm toţi acizii din organism.

 

Ulei vegetal rafinat și dezodorizat 

Acest ulei nu poate fi folosit crud în salate. Uleiul produs de fabrici pentru fabricarea alimentelor, în mod clar, nu este destinat pentru consum. Aceste uleiuri nu aduc nici un folos sistemului digestiv, inhibă activitatea lui prin blocarea cu substanţă grasă a tuturor proceselor de digestie.

 

Maioneza, ketchup, diferite sosuri

Ele conţin o cantitate mare de coloranţi, amplificatori de gust şi OMG. În plus, conservanţii care protejează aceste produse de deteriorare , perturbează microflora intestinului, distrugând microbii benefici în organism.

 

Băuturi dulci

Băuturi dulci - un amestec de zahăr, produse chimice și gaze - pentru a răspândi mai rapid prin organismul nostru substanțele nocive. Coca-Cola, de exemplu, este o substanţă minunată pentru curăţarea calcarului şi ruginii. Gândiţi-vă bine, înainte de a trimite acest lichid la stomac. În plus, băuturile carbogazoase dulci sunt dăunătoare și au o concentrație mare de zahăr – un echivalent de patru sau cinci lingurițe, diluate într-un pahar cu apă. Prin urmare, nu este nici o surpriză că potolindu-vă setea cu astfel de apă carbogazoasă, peste cinci minute din nou vă este sete.

 

Suc în pachete

În acest caz, de nici un fel de sucuri naturale, nu poate fi vorba. Sucurile naturale în pachete nu sunt comercializate. NU! Nu le oferiţi copiilor dvs! Sunt chimie pură.

 

Căpșuni în timpul iernii

Un produs absolut inutil. Nici o vitamină nu este în ele.

 

* * *

 

V-am oferit doar o listă aproximativă a produselor la care trebuie să renunţăm complet! Şi nu este vorba de produse neutile, ci de mortal periculoase.

 

 

Sursa: vk.com