Nu mai crezi în minuni? Iar Jim Carrey crede! Ascultă-l, minunile există!

/ Vizionări: 1180
Tag-uri: ,

Nu mai crezi în minuni? Iar Jim Carrey crede! Ascultă-l, minunile există!

Discursul înălțător al lui Jim Carrey pentru cei care nu mai cred în minuni. Noi, cei de la ecology.md credem în minuni! Credem în oameni puternici și buni, despre care puteți aflat pe site-ul nostru. Modul lor de viață și gîndurile neobișnuite, ce fac lumea mai bună. Așadar, Jim Carrey…

Jim Carrey cu siguranță cunoaște secretele Universului! Discursul mișcător al lui Jim este încă o dovadă că un om talentat este talentat în toate.

Minuni (Video)
Minuni (Video)

Comediantul genial a ținut un discurs în fața absolvenților universității „Maharisha” din statul Iowa. La ai săi 52 de ani, el a obținut titlul de doctorul în arte plastice și nu intenționează să se oprească aici!

Cirtind aceste rînduri înțelepte e greu de crezut că autorul lor este un actor de comedie. Atît de profund și exact despre ce este important pentru fiecare dintre noi…

Tot ce facem în viața asta și primim de la ea, va putrezi și se va dezintegra în bucățele mici. Din noi va rămîne doar ceea ce a fost în inima noastră! Am devenit un om liber de orice grijă. Înainte mă gîndeam: cine sînt eu fără gloria mea? Ce reprezint eu? Ce va fi dacă o voi pierde? Acum e clar că nicio bogăție nu va înlocuit ceea ce simt, trăindu-mi viața cu inspirație.

Mesajul înțelepciunii de la Jim Carrey către omenire
Mesajul înțelepciunii de la Jim Carrey către omenire

Modul în care acționăm asupra altor oameni este cel mai prețios lucru pe care îl avem! Cît bine putem face în fiecare zi, acordînd atenție detaliilor și sentimentelor celor ce ne înconjoară …

Deciziile noastre de moment sînt rezultatul alegerii. În fiecare zi noi sîntem nevoiți să alegem între dragoste și frică, între ceea ce vrem să facem și ce trebuie. Dar viața e una și putem să o risipim pentru a intra în voie cuiva! Mulți aleg calea fricii: temîndu-se să apară bizari, diferiți de alții, renunță la visele lor. Eu am ales calea Dragostei și niciodată nu am regretat.

Ceea la ce visăm ni se pare întotdeauna neverosimil. Ne pare că visul nu va deveni niciodată realitate și noi ne teme să cerem ajutor. Eu sînt o dovadă vie a faptului că Universul poate fi rugat… Iar dacă rugămintea nu se îndeplinește imediat, eu oricum sînt convins că Universul la moment este ocupat cu realizarea comenzii mele.

«Trezirea» lui JIM CARREY (Video)

Alegînd ceea ce iubești, nu vei pierde niciodată. Trebuie să înțelegi: alegînd o ocupație mai practică, oricum nu ești asigurat de eșecuri! Atunci de ce să nu riști și să nu te ocupi cu ceea ce-ți place?

Au spun toate acestea, bazîndu-mă pe propria viață. Tatăl meu ar fi putut deveni un comediant cu mult mai bun ca mine. Dar el se temea și a ales să fie contabil. Cînd aveam 12 ani, el a fost concediat și familia a trebuit să facă totul pentru a supraviețui… Este o lecție a naibii de importantă.

Nu trebuie să ne temem. Ne temem ce vor gîndi alții despre noi, ne temem să procedăm așa cum considerăm. Societății îi convine ca noi să jucăm acest rol. Dar, cunoscînd regulile, putem să le încălcăm din cînd în cînd!

Doar noi urmează să decidem cît de tare frica conduce ceea ce facem. Viața trece foarte repede încît să jertfim cu Dragostea – față de lucru, față de oameni, de călătorii și vise. Dragostea poate schimba lumea spre bine, iar frica nu e capabilă.

Viața se întîmplă cu noi, ea trece pentru noi. De ce să nu riscăm? Oferiți șanse credinței. Nu vorbesc despre religie, ci despre încrederea în sine și în viața voastră. Încrederea în lucrurile bune.

Eu nu mai sper. Speranța este o substanță foarte dubioasă. Speranța e săracă. Este o plimbare pe un cîmp cuprins de foc. Încrederea e cea care plutește deasupra lui!