«Nu scuipat în bine …»

/ Vizionări: 7054

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

 Загрязнение Мирового океана

Poluarea oceanelor

Am scris de mai multe ori despre "Great Pacific Garbage continent, 80% format din resturi de plastic, care este cauza de deces pentru multe animale. În mai recente cercetări lor, oamenii de ştiinţă Institutul Scripps de Oceanografie (SUA) a constatat că o parte din gunoi din plastic Pacific, mai probabil este uman stomacul unui - principalul vinovat de poluare a apei din oceane.

De la 5 la 10% de peşte (în principal anşoa şi axe de peşte), capturat de oamenii de ştiinţă în stomacurile lor cuprinse particule de plastic. Aceşti peşti, la rândul său pesti prada, care, la rândul său, rezultat în tabelul nostru.

Siguranţei pentru sănătatea umană a unor tipuri de materiale plastice nu este dovedită. În plus, particulele mici din plastic, sunt suspendate în coloana de apă, absorb perfect pe suprafaţa de DDT, PCB-urilor şi a altor substanţe toxice dizolvate în apa de mare.

 Загрязнение Мирового океана

Nereusita pe malul oceanului

Toate acestea dovedesc încă o dată cum totul este interconectat pe această planetă. Orice resturi şi poluanţii reveni în cele din urmă proprietarilor lor. Rahat de pe planetă - e ca si cum pentru a se scuti pe o nava spatiala.

Sursă