Numit cel mai bun oameni de ştiinţă din Moldova, în 2007

/ Vizionări: 7994

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Academia de Ştiinţe a Moldovei (ASM), numit cel mai bun oameni de ştiinţă în 2007, concurs naţional pentru susţinerea ştiinţei şi inovării Econom-2007 Academia de Ştiinţe a organizat în comun de Banca de Economie AŞM. Potrivit Agenţiei INFOTAG de presă în serviciul, concurs au participat 17 persoane. Cele mai bune oameni de ştiinţă în umaniste recunoscut Alexandru Roşca (Academia de Arte de la Academia de Ştiinţe), în domeniul ştiinţei reale - Bologa Mircea (Electrophysics).

Inventator al Anului recunoscut Ion Toderaş (coordonator al departamentului de biologie, chimie şi ecologie de la AŞM). Cel mai bun tanar inventator a fost Violeta Cojocaru (şeful Departamentului de Drept Internaţional în MoldGU).

Câştigătorii premiului a crescut de la 10-25 de mii de lei în 2006 la 30-50 mii lei. Oamenii de stiinta ani va primi 50 mii lei, inventator - 40 mii şi cel mai tanar inventator - 30 mii de atribuire Ceremonia va avea loc 28 decembrie.

Pentru prima dată de concurenţă a avut loc în 2004, deoarece câştigătorii sunt oameni de ştiinţă Gheorghe Duca, Tiginyanu Ion, Ion Bostan, Serghei Melnik, Valeriu Rudic.

http://www.salut.md/news/28811.html

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137