Numit ţară, care are apa World's End prima

/ Vizionări: 3010

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

lumea ar fi apa Chiar şi în lumea de astăzi există ţări în care apa de valoare aproape egală cu petrol şi aur. În aceste ţări, doar oamenii bogati au acces la cel puţin ce sistem centralizat de alimentare cu apă şi sunt capabili să cumpăr o apă potabilă destul de scump. Cu toate acestea, chiar şi pentru a le în viitorul apropiat va avea neîndulcit: apă dulce scade în fiecare an. InoPressa referindu-se la publicarea de la The Times spune despre ţară, care este probabil primul din lume a alerga afară de aprovizionarea cu apă.

Yemen va deveni prima ţară din lume unde apă proaspătă este completat integral. Guvernul din Yemen, şi experţii sunt de acord că nivelul actual al consumului de capital Sana'a will fi furnizate cu apă pentru aproximativ 10 ani, după care sursele de alimentare de aprovizionare cu apă uscată în sus, şi două milioane de rezidenţi ai acesteia sunt susceptibile de a fi forţaţi să plece pentru a penuriei de apă.

Situaţia a fost agravată ciocniri tribale, de multe ori de rupere în ţară. În plus, rata de creştere a populaţiei în Yemen este unul dintre cele mai mari din lume - 3.46 la sută pe an. În acest caz, spun expertii, sunt inevitabile, nelinişte şi revolte populare.

surse naturale de apă dulce în Yemen astăzi nu este capabilă să acopere în totalitate costurile de apă. Rivers nu a avut timp să alimenteze şi lacul, care, în ţara atât de unităţi, şi se usuce complet. surse subterane sunt cheltuite mai repede decât pot umple, spune publicarea, în special în zona metropolitană. Acum, disponibilitatea apei medie pe persoană în ţară este de 100-200 de metri cubi pe an - de 10 ori mai puţin decât cele pentru standarde internaţionale!

Printre factorii importanţi care influenţează scăderea de apă dulce din ţară, Times apeluri agricultură şi khat droguri locale. Guvernul yemenit are în vedere opţiuni pentru a situaţiei - de reducere a terenurilor agricole ca urmare a creşterii importurilor de produse, scăderea producţiei de khat, consumatoare de până la 40 la sută din resursele de apă, precum şi construirea unui desalinizare a apei de mare.

ecoportal.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137