Nunta ecologice: pentru dragostea şi viitorul

/ Vizionări: 5150

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Экологическая свадьба: ради любви и будущего De atunci, popularitatea "nunti verzi" a crescut enorm, mai ales, cu siguranţă, în Occident, unde publicul este mult mai serioasă şi responsabilă la problema poluării mediului. Dacă există un element de moda repetarea banale, - pentru o atenţie la problemele de mediu atrage adesea pop şi staruri de cinema - nimic să vă faceţi griji. De fapt, conceptul de eco-nunta implică, în primul rând, o manifestare aparte de respect pentru natura ta, şi în al doilea rând - deţinerea a festivalului, cât mai curând provocând un prejudiciu mai puţin la mediu, făcându-l puţină presiune. În această abordare, ceea ce va primi un original, memorabil şi celebrarea elegant poate fi considerat bine-meritata bonus.

Simboluri ale "verzi" de nunta este transparentă: newlyweds speranţa de a trăi fericiti şi creşte copiii într-o lume verde frumos, mai degrabă decât pe un morman de gunoi ars şi să realizeze responsabilitatea lor în această transformare.

Din păcate, mentalitatea rusă nu este deosebit de flexibile, astfel încât este dificil să se aştepte că ideea de nunti masa de mediu va fi imediat acceptat cu entuziasm. Cu toate acestea, procesul va merge cu siguranţă - dacă acesta este un tribut adus modei, sau smogului asupra numărului tot mai mare de oraşe din Rusia ridică întrebări nu cetăţeni fără speranţă.

Экологическая свадьба: ради любви и будущего Planificarea unui "verde" de nuntă, studiind site-uri împerechere şi experienţele ca-minded alte persoane, este util să se ţină cont de realităţile interne. Imposibil pentru noi pentru a strânge fonduri pentru celebrarea de curăţare a oraşului de la conserve abandonat (a se vedea dacă acesta va avea o pereche de americani, Washington), care oferă oaspeţilor ca un punct de atractie departe toate gunoi în parc ... este greu de imaginat mireasa din "rochii de mireasa verde de la Gary Harvey facute din ziare vechi, coafuri de nunta cu eco-bijuterii-style "de viaţă două sticle de plastic, sau chiar un cuplu din Rusia (nu" stea "!) listele prezentate de ea la nunta bani pentru a finanţa saytyGreenpeace de mediu. Dar acest lucru nu este fatal. Oportunitati sunt numeroase: obligativitatea utilizării, ecologice ţesături naturale şi a materiilor în îmbrăcăminte, eco-cosmetice, flori, cultivate fără chimicale, produse ecologice pe masa de vacanţă, să renunţe la serviciile de retro-cars sau nivelul ridicat al emisiilor nocive ... Gandeste-te la locul sărbătoare. Ar fi frumos să triumfe mai aproape de natura: o casă la ţară, pensiune, camping, - lăsaţi-o să fie clar ceea ce fac apel pentru a salva! Primul dans este puţin probabil să se poată exprima pe deplin ideea ta, dar dacă credeţi că ...

Sursă