O brasoveanca ofera un serviciu inedit: duce fructe proaspete companiilor

/ Vizionări: 2944

свежие фрукты в офисыFructescu.ro este inspirat din serviciile la care apeleaza companiile occidentale, unde consumul de fructe la birou este un lucru obisnuit

Brasoveanca Alina Cojocaru a pornit anul trecut un mic business adresat companiilor care doresc sa creeze un mediu cat mai placut angajatilor – livreaza fructe proaspete. „Ideea a venit din partea unei companii cu 100 de angajati. Ei isi doreau fructe la birou, iar noi am acceptat propunerea. Am crezut in potentialul pe care il poate oferi acest tip de serviciu si altor companii din Brasov. Asa s-a nascut Fructescu”, spune Alina Cojocaru.

Compania a ajuns la un portofoliu de cinci companii din Brasov, livrand lunar aproximativ 800 de kilograme de fructe. „Feedback-ul primit din partea angajatilor este unul pozitiv, multi dintre acestia spun ca au facut un obicei sanatos in a consuma zilnic fructe la birou. Compania iti aduce, astfel, un plus de imagine, isi fidelizeaza angajatii si cel mai important este faptul ca serviciul oferit de noi intra la categoria «beneficii pentru angajati», iar cheltuielile se pot deduce din taxele platite catre stat”, mai spune antreprenorarea.

Iată cum trebuie să alegi fiecare legumă și fruct în parte
Iată cum trebuie să alegi fiecare legumă și fruct în parte

Potrivit acesteia, in Occident, „ consumul de fructe la birou este unul obisnuit, la fel ca si apa”. Speram intr-o deschidere a companiilor din Romania catre acest tip de serviciu, care aduce numai avantaje, atat companiilor cat si angajatilor”, a mai spus sursa citata.

Alina a creat si site-ul fructescu.ro, unde companiile pot alege cosul de fructe dorit si ora la care se poate face livrarea, transportul fiind gratuit in Brasov si imprejurimi. „Propunem managerilor din Brasov o actiune lunara apreciata de angajatii marilor companii, «Ziua fructelor la birou», in cadrul careia se pot bucura impreuna de gustul fructelor de sezon. De asemenea, serviciul nostru este valabil si pentru organizatorii de evenimente, conferinte sau intalniri de afaceri”, a conchis Alina Cojocaru.

 

Sursa

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137