O clasă Eco în mijlocul naturii — o nouă tendință în construcții verzi

/ Vizionări: 2902

ЭкоклассUn nou spațiu educațional, autonom de sistemul energetic comun, a fost creat în Marea Britanie pentru a inspira o nouă generație de ecologiști.

 

Designerii companiei Blue Forest au elaborat un proiect de o clasă unică de lemn dotată cu un acoperiș verde inovator, care transformă apa de ploaie în apa potabilă. Sistemul de energie solară, așa cum s-a menționat, este primul de acest gen în Marea Britanie, raportează inhabitat.com.

 

O nouă clădire eficientă energetic, situată în pădure pe teritoriul Benenden School în Kent, a ridicat stacheta pentru clădiri auto-suficiente în Marea Britanie. Clasa Eco este complet independentă de apa de la robinet sau alte servicii comunale, deoarece se află la distanță de terenul principal al școlii.

 

Designerii susțin că aceasta este prima clădire din Marea Britanie, care pentru tratamentul apei pluviale și utilizarea ulterioară a acesteia ca apă potabilă rece sau apă caldă a folosit numai energia solară. Clădirea este dotată cu WC bio  pentru a facilita sistemul de canalizare. 

 

Экокласс

Testele anterioare ale sistemelor de captare a apei de ploaie au arătat că substanțele chimice nedorite pot se forma atunci când apa de ploaie colectată este tratată cu clor. Sistemul de colectare al apei de ploaie de la compania Blue Forest  este echipat cu un filtru constituit din șase trepte de osmoza inversă, alimentat de energia solară, în afară de acest lucru apa purificată este tratată cu radiații UV.

 

Clădirea de lemn are la bază o formă rotundă și se înalță falnic asupra iazurilor și ierburilor din jur, arată foarte organic. În apropierea clasei Eco sunt construite poduri de lemn sub formă curbată, clădirea este protejată de soare și de ploaie cu un șopron rotund. 

Экокласс

 

În interiorul spațiului se află o clădire liniștită și retrasă de aproximativ 70 de metri pătrați, care este ideală pentru contemplarea peisajului și efectuarea cercetărilor de către studenți pe teren la subiecte de geografie, biologie și chimie.

 

Clasa este în mare cerere printre departamentele școlare. Aici sunt desfășurate  lecții de salsa, lecții de dezvoltare durabilă și activitatea organizației Sustainable Schools.

Экокласс

 

Sursa


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137