O cremă de casă miraculoasă – de la 35 pînă la 70 de ani!

/ Vizionări: 2702

Домашний волшебный крем от 35 до 70 лет! После него — никакой не захочешь!

Anume așa – o cremă de casă miraculoasă ne propune o femeie de 57de ani, care a aflat rețeta acum 3 ani. Ei i-a povestit vecina. Toți credeau că ea nu e încă la pensie. Și au fost foarte mirați cînd au aflat că ea are 69 de ani. Care e secretul?

Viața ei nu a fost ușoară – și-a pierdut degrabă părinții, apoi – soțul. A crescut singură patru copii, unul dintre care e invalid.

Cum să pregătim o cremă antirid
Cum să pregătim o cremă antirid

Adică, aspectul ei minunat nu putea fi legat de o viață fără griji. E o femeie la fel ca și noi, împovărată de probleme, fără bani. Dar cum arată ea, și cum arătăm noi…

Desigur, am întrebat-o despre secretul tinereții ei. Făcînd abstracție de faptul că aleargă seara și se alimentează corect, voi relata doar despre crema pe care o face singură și pe care o folosește timp de 15 ani.

Ea mi-a împărtășit rețeta, iar eu o împărtășesc cu cititorii acestui site minunat. Mergînd înainte voi spune că ridurile ca fenomen au uitat de fața mea acum trei ani, cînd am început să fac și să aplic această cremă. Pe cuvînt de cinste, numărul lor nu crește!

Ingrediente:

100 g frișcă

Un gălbenuș crud

O lingură de miere lichidă

O linguriță de suc de lămîie

Două lingurițe de desert de divin bun.

Toate acestea sînt accesibile chiar și pentru un pensionar cu o pensie mică.

Amestecați toate componentele și în fiecare zi, mai bine seara, aplicați crema pe fața bine curățată. Peste aproximativ o oră spălați cu apă caldă și nu aplicați nimic. Crema se păstrează într-o sticluță în frigider.

Nu m-am întrebat niciodată CE e attî de deosebit în această cremă, care e secretul eficienței. Dar nici nu am avut nevoie, era suficient să văd cum arată vecina mea. Eu am urmat exemplul ei și nu regret! Încercați și voi.

Galina Kuklins, 57 de ani

 

Sursa: fithacker.ru