O excursie de afaceri cu Vasile Chirtoca la fabrica Viorica Cosmetic ©

/ Vizionări: 192

Бизнес-экскурсия на фабрику Viorica Cosmetic c Василием Киртока ©

Vă invităm la o excursie de afaceri prin Fabrica de produse cosmetice și parfumerie Viorica Cosmetic cu președintele Companiei Vasile Chirtoca.

 

Viorica Cosmetic a fost fondată în 1989, iar în 2012 aceasta a devenit o parte componentă a holdingului DAAC Hermes. Începînd cu acest moment cifra de afaceri a Companiei a crescut de 2,8 ori. Veți avea o posibilitate unică de a vizita halele în care sînt fabricate produsele cosmetice naturale și parfumul.

În cadrul excursiei veți putea:

- să vă familiarizați cu una dintre cele mai mari fabrici de produse cosmetice și parfumerie din Moldova,

- să cunoașteți multe lucruri noi despre modul în care activează în prezent fabricile din Moldova și ce atenție se acordă calității produselor;

- să aflați cum o companie poate să-și majoreze cifra de afaceri într-un termen scurt;

- să comunicați cu președintele Companiei Vasile Chirtoca și să-i adresați întrebări; - să petreceți plăcut timpul în compania participanților la excursie și să cunoașteți oameni noi.

India alungă Coca-Cola de pe teritoriul său
India alungă Coca-Cola de pe teritoriul său

Vasile Chirtoca este un întreprinzător moldovean, Maestru al Sportului, președinte al Federației de box, membru al Consiliului Confederației Naționale a Patronatului din Republica Moldova, filantrop, vice-președinte al „DAAC Hermes Grup S.A.”.

Excursia este destinată exclusiv conducătorilor de companii, businessmeni, întreprinzători și membri ai Clubului KMB Premium. Ziua organizării – 13 februarie, ora 18:00

Înregistrarea participanților începe la ora 17:30 Locul: fabrica Viorica Cosmetic, str. Mesager 1 Taxa de participare: 25€ Pentru membrii Clubului KMB Premium intrarea este liberă. Toate întrebările pot fi adresate la numărul de telefon 067482067.

Vasile Chirtoca a ieșit la start în tricou galben de lider (+Video)
Vasile Chirtoca a ieșit la start în tricou galben de lider (+Video)

Înregistrarea poate fi efectuată la următoarea adresă: https://clck.ru/LxiyU