O femeie din SUA a demonstrat ce a cumpărat cu șase ani în urmă din „McDonalds”

/ Vizionări: 1738

Американка показала купленную шесть лет назад еду из «Макдоналдса»

O locuitoare din SUA Jeniffer Lovdale a încercat în cadrul unui experiment să stabilească cît de mult poate fi păstrată mîncarea din rețeaua de restaurante „McDonalds”. Pentru aceasta, ea și-a ținut „Happy Meal” în oficiu timp de șase ani.

La expirarea acestui termen, setul din carne de pui și cartof mic arătau ca proaspete.

7 lifehack-uri pentru a-și îmbunătăți sănătatea
7 lifehack-uri pentru a-și îmbunătăți sănătatea

În postarea sa pe Facebook, femeia a menționat că mîncarea nu s-a stricat, nu a mucezit și nu a putrezit. Doar a apărut un miros de carton.

Luînd în considerație rezultatele experimentului, tînăra a presupus că în bucatele de la „McDonalds” conțin o cantitate mare de chimicale. „Ambalajul se descompune mai devreme ca mîncarea. E dezgustător”, a scris ea.

Rețeaua de restaurante fast food „McDonalds” a fost fondată în 1940 de către frații Dick și Mac McDonald. Primul restaurant a fost deschis în Sans Bernadino, statul California. În prezent, rețeaua ocupă locul doi după numărul restaurantelor în toată lumea după rețeaua Subway. În 2015, „McDonalds” a deschis în Rusia 59 de restaurante noi, față de 73 cu un an în urmă. În 2016, rețeaua planifică să deschidă 60 de restaurante proprii, precum și să continue dezvoltarea francizei.

 

Sursa: ruslekar.info