O mamă cu mulți copii a încurajat 200 de femei să renunțe la avort (+Video)

/ Vizionări: 2350
Tag-uri: , ,

Многодетная мать отговорила 200 женщин от абортовO cetățeancă din Ekaterinburg, mama a patru copii, explică femeilor însărcinate că nu se poate ucide copiii. Într-un an și jumătate, în care Elena lucrează cu femeile însărcinate, au venit în lume mai mult de 200 de copii. Totul s-a început după ce Elena a dat în rețea peste un clip video care în cele mai mici detalii a prezentat procesul de avort.

După aceea mama a patru copii a decis că va lupta pentru viața fiecărui copil. Perioada limită pentru Elena Kokșarova este doar o săptămână. Anume acest termen medicii ginecologi dau femeilor gravide pentru a cumpăni avortul.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Uneori, ea reușește să facă față cu această problemă în doar câteva minute, altă dată conversația durează multe ceasuri nervoase la rând, cu lacrimi în ochi.

- Lucrez într-un apartament de două camere în centrul orașului. Deseori despre munca mea se poate afla în clinicile prenatale, unde noi lăsăm broșuri cu telefoane. Când potențialele mame vin la mine, eu le arăt modele de embrioni. După ce ele le iau în mâinile lor, înțeleg ca embrionul este o creatură vie care nu poate fi ucisă.

Numai în anul trecut 140 de femei fericite au exprimat recunoștință personal față de Elena. Colegii remarcă că Elena chiar și după nașterea copiilor ia parte la viitorul lor – ajută vu haine, jucării și cărucioare. Psiholog și mama a patru copii nu ia pentru munca sa nici un ban. Elena depune toate eforturile în fapte bune.