O metodă japoneză pentru a scăpa de burtă şi de a întrepta spinarea – minus 4 cm timp de 5 minute pe zi

/ Vizionări: 5814

O metodă japoneză pentru a scăpa de burtă şi de a întrepta spinarea – minus 4 cm timp de 5 minute pe zi

O tehnică japoneză simplă pentru corectarea siluetei – înlăturarea burţii şi îndreptarea spinării timp de 5 minute pe zi.

Din cauza modului sedentar de viaţă, mulţi oameni întîmpină dificultăţi cu coloana vertebrală. Această metodă de corecţie a siluetei a fost elaborată de medicul nipon Fukutsudzi, acum 10 ani. Tehnica ajută să scăpaţi de burtă şi readuce scheletul la starea firească.

Dedicînd doar cinci minute pe zi acestui exerciţiu, veţi vedea cum se schimbă silueta, talia va deveni mai suplă, iar spatele – mai drept. Cînd metoda a fost publicată pentru prima dată, cartea cu tirajul de 6 milioane a fost cumpărată imediat.

Esenţa metodei însă poate fi descrisă prin cîteva fraze şi recomandări.

Faceţi sul un prosop de cel puţin 40 cm în lumgime şi 7-10 cm grosime. Legaţi-l ca să-şi păstreze forma.

Aşezaţi-vă pe o suprafaţă orizontală rigidă (patul moale nu e potrivit, mai bine o sofa, o masă pentru masaj, sau un covoraş pentru fitness pe podea), puneţi prosopul în spate.

Lăsaţi-vă atent pe spate, sprijinind prosopul cu mîinile, astfel încît acesta să se poziţioneze exact sub buric. Este important.

Poziţionaţi picioarele la lăţimea umerilor şi uniţi cele două degete mari, în timp ce călcîiele se află la o distanţă de 20-25 de cm.

Întindeţi mîinile deasupra capului, menţinîndu-le de asemenea paralele cu solul, apoi încercaţi sa uniţi vîrfurile degetelor mici.

9 exerciții pentru spate
9 exerciții pentru spate

Mențineți aceasta poziție timp de 5 minute. Repetați exercițiul de 3 ori pe zi, atunci când aveți timp. Ridicaţi-vă atent pentru că în timpul exerciţiului, oasele şi încheieturile se deplasează puţin.

Dacă vă ridicaţi corect, veţi simţi cum scheletul începe să se îndrepte, căpătînd postura firească. Burta se va reduce, organele interne se vor plasa într-o poziţie mai firească.

La început e dificil să staţi 5 minute, de aceea, începeţi cu 2-3 minute. Rezultatul va fi vizibil deja peste o lună. Este o alternativă pentru exerciţiile fizice de fortificare a coloanei vertebrale. Încercaţi această metodă şi veţi fi muţumiţi de rezultate.

Японский метод, чтобы убрать живот и выпрямить спину – минус 4 см за 5 минут в день

 

Источник: fithacker.ru