O misiune diplomatică, în vizită la Viorica Cosmetic ©

/ Vizionări: 808

Белорусская дипмиссия в гостях у Viorica-Сosmetic ©

Doamnele de la Ambasada Republicii Belarus în Republica Moldova în vizită la Muzeul Frumuseții Viorica-Cosmetic Frumusețea nu are naționalitate, mai ales frumusețea feminină.

Ne-am convins de acest fapt încă o dată când le-am avut în vizită pe doamnele de la Ambasada Republicii Belarus în Republica Moldova. Muzeul Frumuseții Viorica-Cosmetic a avut onoarea să-și împartă din istorie și exponate cu doamnele care pe lângă nobila activitate de promovare a relațiilor diplomatice între țările noastre, mai sunt și cunoscătoare în materie de beauty, îngrijire și parfumuri. Împreună cu ghizii Muzeului, acestea au preparat scruburi naturale din sare de mare, făină de sâmburi de struguri și uleiuri eterice, pe care le-au și luat acasă. Doamnele din Belarus au uimit cu simțurile olfactive rafinate, trecând cu brio testul parfumeric. Cunoștințele în domeniul aromelor și parfumurilor le-au fost atestate în certificate de absolvire a cursului primar de parfumier realizat de specialiștii Viorica-Cosmetic.

În limba dulce belorusă, acestea au lăsat un mesaj special de recunoștință colaboratorilor fabricii în cartea vizitatorilor. Amintim că în luna mai la Chişinău s-a deschis primul Muzeu al Frumuseţii din ţara noastră. Iar cei care îşi doresc să facă o incursiune prin trecutul şi prezentul fabricii Viorica Cosmetic pot afla detalii la 022 83 62 37