O pensiune neobișnuită Rock it Suda din Coreea de Sud

/ Vizionări: 3250

Rock It Suda

 

În lumea modernă arhitectura a încetat de mult să îndeplinească rolul simplu de a oferi spațiu de viață și de recreere și s-a transformat în artă care poate exercita o influență pozitivă asupra oamenilor. De data aceasta vom vorbi despre un hotel neobișnuit din Coreea de Sud.

Un automobil alimentat cu hidrogen a doborât recordul mondial pentru cea mai lungă călătorie (+Video)
Un automobil alimentat cu hidrogen a doborât recordul mondial pentru cea mai lungă călătorie (+Video)

Aici a apărut un complex neobișnuit de clădiri create de designer controversat Moon Hoon. Designerul a fost solicitat pentru a reda spațiului înconjurător un aspect de fantezie pe care el a fost fericit să aplice în realitate.

Pensiunea proiectată poartă numele de o trupă de rock de amatori Rock it Suda. Chitaristul a apelat la Moon Hoon pentru a crea ceva care depășește normele stabilite și în același timp va fi umplut de energie vitală pe care el a simțit-o aflându-se în Spania. Așa s-a născut ideea de amplasare a coarnelor gigantice pe una dintre clădiri.

Pensiunea ca un fenomen a părut recent în Coreea și este o consecință directă a entuziasmului care a cuprins coreenii. Tot mai multe persoane preferă să-și petreacă timpul  în aer liber, unde se poate face un grătar, petrecere toată noaptea și se bucura de natură.

Pensiunea dispune de 6 camere de locuit, dar fiecare dintre ele este construită după un proiect individual, care se bazează pe un subiect diferit: există o cameră în stilul Ferrari, în stilul Barbie, o cameră asemănătoare cu o peșteră, precum și o cameră amenajată în stilul coreean tradițional, decorată cu plase și hamace. Toate acestea creează un fel de un nou concept de arhitectură vie și dinamică,  care vizează să îndepărteze clienții de la cursul monoton de viață la care ei sunt obișnuiți trăind în zonele metropolitane mari, să trezească în ei emoții pozitive, fantezie și imaginație.

Rock It Suda

Rock It Suda

 

Pensiunea este situată într-o albie de râu uscat și oferă o vedere splendidă la distanță, din alte părți vizitatorii pot admira lanțul de vârfuri de munți. 

Rock It Suda

 

Astfel autorul proiectului a fost capabil să se îndepărteze de dogmele tradiționale arhitecturale stabilite în conformitate cu care sunt construite multe case din orașe și să dea fiecărei clădiri o parte din propria sa fantezie, imaginație. Complexul a ieșit într-adevăr viu, fiecare clădire reflectă ideea sa, omul care a nimerit aici se poate simți ca în basm și  să se detașeze pentru puțin timp de agitația urbană și problemele. 

Rock It Suda

Rock It Suda

Prețul camerei de închiriere începe de la 160 de woni sud-coreeni (aproximativ 4500 de ruble), dar depinde foarte mult de sezon, este cel mai bine să specificați informații exacte pe site-ul oficial.

 

Sursa


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.