O petiţie pentru recunoaşterea de creştere a animalelor ca fiind o crimă împotriva umanităţii

/ Vizionări: 2994

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Petiţie Este cunoscut faptul că industria de animale, doar cheltuitor utilizare nu de planeta noastră, este unul dintre cei mai mari utilizatori de apă potabilă, dar produce, de asemenea, cea mai mare de gaze cu efect de seră (în special de dioxid de carbon şi metan). Deci, acum, mulţi oameni de ştiinţă susţin o reducere substanţială în industria cărnii.

Şapte-optsprezece 12 2009 la Copenhaga, este Conferinţa ONU privind schimbările climatice (a Organizaţiei Naţiunilor Unite privind schimbările climatice de conferinte (COP 15)), care a considerat influenta diferitelor elemente ale activităţii umane asupra încălzirii globale.

Puteţi contribui la adoptarea unui acord la nivel global, completarea chestionarului: http://fleischverbot.info/petition/

Completaţi formularul de cerere poate fi in orice limba (forma foarte este mai aproape de sfârşitul paginii - o forma de cuvinte Înregistraţi petittion). Pentru a vota dvs. a fost luat în calcul, trebuie să vă deplasaţi prin două ferestre, şi nu numai primul!

Conferinţa a început deja, dar încă nu a luat sfârşit. Grăbeşte-te să semneze petiţia!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137