ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

O rădăcină a acestei plante vă poate salva viaţa

Cînd vorbim despre maladii grave, toţi ne gîndim la medicamente şi chimioterapie, precum şi la nenorocirea şi calitatea joasă a vieţii.

Dar în acest articol vom relatat despre un remediu din rădăcină de păpădie şi cum le poate veni în ajutor oamenilor care suferă de leucemie.

Potrivit celor mai recente studii, rădăcina de păpădie este citotoxică pentru trei tipuri de celule canceroase. Aceasta ucide pînă la 96% din celule în 48 de ore!

Apare întrebarea: funcţionează într-adevăr? Oncologul Carolina Hamm avea o pacientă în vîrstă, care suferea de o formă foarte agresivă de leucemie. Chimioterapia nu aducea nici un progres, de aceea, medicul i-a propus să utilizeze terapia naturală, bazată pe păpădie.

Ceaiul din păpădie acţionează foarte repede, încît celulele canceroase se dezintegrează în 48 de ore.

Doctorul Hamm a luat legătura cu biochimistul de la Universitatea din Windsor, care a efectuat studiul împreună cu elevii săi. Aceştia au colectat celulele din sângele a 9 pacienţi, care au administrat rădăcina de păpădie. Peste 24 de ore, celulele canceroase au fost ucise. „Extractul a distrus foarte selectiv: doar celulele canceroase, celulele sănătoase nu mor”, a spus Pandi.

Proprietăţile păpădiei

Alţi savanţi au depistat că extractul de păpădie poate fi un remediu eficient împotriva cancerului, melanomului, precum şi cancerului mamar şi al prostatei.

Nici nu e de mirare, pentru că extractul din rădăcina de păpădie se foloseşte timp de milenii în medicina populară.

 

Sursa: fithacker.ru

Citiţi de asemenea

O nouă cercetare realizată de un grup de astronomi de la Academia Chineză de Științe din Nanjing a condus la descoperire...
72
Conform calculelor cercetătorilor, ea este mult mai veche decât cele egiptene. De asemenea, oamenii de știință au descop...
119
În goana după metri pătrați în plus, uneori uităm că un plan bun al casei poate economisi nu doar spațiu locuibil, ci ...
95
 Strămoșii noștri știau că calitatea hranei nu determină doar starea de sănătate a omului, ci și starea lui mentală...
154