O serie de «verzi» Monitor NEC AccuSync AS171 adaugă la noul model cu putere redusă

/ Vizionări: 4544

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Серия Este timpul, după eliberarea de "verde", hard disk de la Samsung si placi de baza costurilor de la Asus, compania NEC adaugă eficiente energetic monitoare noi ale noului model.

NEC Corporation continuă să alimenteze familiei de monitoare LCD, AccuSync, care in toamna anului trecut a apărut imediat trei modele: AS191, AS191WM şi AS221WM. 17-inch, noul model va înlocui AS171 gama de produse pentru a monitoriza ASLCD73VX-BK.

Potrivit societăţii, model AS171 consumă puterii 21% mai puţin decât predecesorul său. Ea are o în două etape de putere-modul de economisire Eco Mode. Lista include insigne AS171 EPEAT icoana argint clasament şi a certificatelor de conformitate cerinţelor ENERGY STAR 5.0 şi TCO 5.0.

Permisiunea AS171 egale de 1280 x 1024 pixeli. Valoarea de contrast este de 900:1, şi Pixel producător timp de răspuns este estimat la 5 ms. Stand AS171 are un design foarte simplu, dar oferă de înclinare a ecranului. Pentru a conecta la sursa de semnal al monitorului este echipat cu intrare VGA si DVI.

Livrările companiei AS171 promite să înceapă în această lună. preţul de vânzare cu amănuntul aproximata este de $ 159. Monitor are trei ani de producător-o garanţie.

Dacă aveţi de gând să cumpere monitoare noi şi suburbii calculator şi cu alte accesorii, pentru tine sau pentru afacerea dvs., să acorde atenţie eficienţei energetice cu echipamente noi. Acest lucru nu numai că reduce facturile de energie electrică, dar, de asemenea, un impact pozitiv asupra mediului.

Sursă