Oameni, nu mâncaţi pește, dacă vreţi să fiţi sănătoşi (+Video)

/ Vizionări: 6052

Люди не ешьте рыбуTtimp de 50 de ani aproape în fiecare râu sunt evacuate deşeurile chimice, râurile se revarsă în mări, iar peştii din mări şi oceane sunt impregnaţi cu toi felul de otrăvuri, amintiţi-vă filmul Adevărul despre mare, care arată rezultatele cercetărilor ştiinţifice efectuate în diferite mări.

Încă un moment important: din cauza situaţiei ecologice proaste imunitatea la peşti scade, prin urmare aceştia sunt expuşi la tot felul de boli, provocare de viermi !

Pe  Fukushima din nou a avut loc o scurgere de radiații. Operatorul centralei nucleare  Fukushima, a confirmat faptul că s-a produs o nouă scurgere de apă radioactivă . În oceane a nimerit mai mult de 400 de litri de lichid contaminat. Scurgerile din stația atomică avariată continue de la tsunami-ul din martie 2011. Pentru a rezolva această problemă Guvernul Japoniei a decis să aloce o jumătate de miliard de dolari .

 

 

Conversaţiile la tema, care peşte este mai dăunător, nu sunt serioase !  Plus japonezii nu lasă pe nimeni să pătrundă pe teritoriul centralei; iar acest lucru înseamnă că există ceva de ascuns! Situaţia este mult mai gravă! 

 

Sursa: vpomestie.ru