Oamenii de ştiinţă au dovedit că optimismul întăreşte sistemul imunitar

/ Vizionări: 2744

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ученые доказали, что оптимизм укрепляет иммунную систему Optimismul poate rămâne sănătos, în funcţie de psihologi de la Universitatea din Kentucky, care a constatat că atitudinea faţă de viaţă afectează sistemul imunitar al unei persoane, nu doar îmbunătăţeşte sistemul cardiovascular, astfel cum a descoperit recent de către cardiologi canadian.

Studiul a descoperit ca oamenii care fac parte din viaţa de pesimist, sunt mai puţin susceptibile de a combate cu succes infecţie virală. În acest caz, orice stres - de la disputele de familie la eşecurile pe loc de muncă - sporeşte şansele bolnav. Grupul de lucru sub conducerea profesorului de psihologie Susan Segerstorm ani a urmat atitudinea fata de viata 124 de studenţi. În acelaşi timp, pentru a verifica în mod constant şi sistem de studiu participanţii imunitar.

Pe parcursul anului, în viaţa de voluntari loc diverse evenimente care au provocat schimbări în starea de spirit: de la optimism la pesimism şi înapoi. Cercetatorii au observat că puterea de imunitate este, de asemenea variat, împreună cu atitudinea faţă de viaţă. Puternic sistemul imunitar cea mai mare parte a elevilor s-au găsit în timpul starea de spirit tendinţă ascendentă şi atitudinea optimistă faţă de viaţă. Odată cu apariţia imunitatea slăbită pesimist.

"Când oamenii sunt optimiste despre viata, - spune Seregstorm în Psychological revista Science, - sistemul imunitar al acestora este destul de puternică.. Cred că atunci când oamenii sunt optimişti în ceea ce priveşte specifice la problemele lor in viata, ele sunt mai puţin vulnerabile virale la infecţii Adevărat, de ce, chiar şi un mister. "

Sursă