ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oamenii de stiinta au explicat creşterea speranţei de viaţă în timpul foametei



Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Oamenii de stiinta au explicat de ce dieta saraca in calorii prelungeşte viaţa mai eficient decât exerciţiu. Un grup de zoologi germani a studiat efectul dieta şi exerciţiile fizice pe longevitatea de soareci. Rezultatele acestuia, cercetătorii, publicat în revista American Journal of Physiology.

Cercetatorii au condus de Douglas Hufmana efectuat experimente acestora, pe baza probelor obţinute anterior. În experimentele anterioare au demonstrat ca soarecii care beneficiază de activitatea fizică regulată, în medie, trăiesc mai mult decât lor "leneş" colegi, care primesc aceeaşi mâncare. Efectul benefic al exercitării, deoarece acestea împiedică dezvoltarea anumitor boli. În consecinţă, activi fizic şoareci creşterea speranţei de viaţă.

Cu toate acestea, speranţa de viaţă a trăit-şoareci lung în grupul care a primit activităţii fizice au fost comparabile cu cele obţinute în lung-ficat de grup inactiv fizic (cu condiţia ca soarecii în ambele grupuri au primit aceeaşi cantitate de alimente). Astfel, exercitarea pot preveni moartea precoce de boala, dar prin ele însele nu prelungi viata. La campioni acelaşi timp, în speranţa de viaţă de grup, sunt plătite în mod substanţial mai puţin suma de alimente, a trăit mai mult de înregistrare deţinătorii de active grup fizic.

Toate aceste fapte confirmă faptul că aportul caloric descrescătoare este un mijloc mai eficient de protecţie împotriva bolilor decât stres fizic. Pe lângă postul, ca atare, în unele cazuri poate creşte speranţa de viaţă.

În fiziologia de o proliferare a două teorii principale care explică avantajele mare de repaus alimentar, comparativ cu activitatea fizică. Potrivit uneia dintre aceste exercitii au povară suplimentară asupra corpului, cauzand pagube de ţesuturi şi poate creşte probabilitatea de mutaţii în ADN-ul. Alta teorie sugerează că postul determină modificări fiziologice care prelungi speranţa de viaţă.

Hufman si colegii sai au decis să testeze care dintre aceste teorii nu este justificată. In experimentele lor, au folosit o abordare integrată şi măsurată o varietate de factori. Ei au arătat că şoarecii care au primit alimente atât de mult, la fel cum au vrut, în nivelul insulinei din sânge. În consecinţă, risc crescut de a dezvolta diabet zaharat. În plus, gluttons "niveluri ridicate de creştere asemănător insulinei factor de IGF-1, care participă la reglarea creşterii celulelor şi de moarte. În sângele fizic şoareci activă, insulină şi IGF-1 a fost minimă.

Cercetatorii au constatat, de asemenea că, în comparaţie cu alte grupuri, şoarecii care nu sa exerciţiu fizic, dar mananca o cantitate nelimitată de produse alimentare, experimentat cel mai înalt nivel de daune ADN-ului. Aceasta cifra creste cu varsta, dar postul singure sau combinate cu exercitii fizice pot încetini procesul.

Astfel, oamenii de stiinta au demonstrat ca exercitiile nu duce la leziuni tisulare, sau ADN, este destul de puternică pentru a reduce speranţa de viaţă. Pe de altă parte, confirmă faptul că studiul lor foame contribuie la schimbările metabolice care prelungesc viaţa în cele din urmă.

Oamenii pot să opereze acorduri similare. Există puţine date experimentale care arată că postul cauze biochimice modificări similare la om. Cu toate acestea, experimentele asociate cu reducerea aportului caloric, la om este dificilă, deoarece experimentale "plângându-se de puternic sentiment de foame şi de slăbiciune, şi o parte din înceteze participarea la experiment.

pelena.ru de e-objasnili-uvelichenie-prodolzhitelnosti.html "target = _blank>

ABONAȚI-VĂ
Joi, 14 august 2008 8:40
Vizualizări: 3067

Citiţi de asemenea

În inima Himalayei, acolo unde vârfurile înzăpezite se întâlnesc cu cerul, membrul grupului din Moldova - Andrei Elistra...
113
În Templul Luxor, una dintre monumentele lui Ramses al II-lea, la prima vedere pare un monument obișnuit, dar adăposteșt...
128
1. Evitați să cumpărați miere din magazin! Mai bine mergeți la târgul de miere, care este destul de frecvent în fiecare ...
97
Mahatma Gandhi nu are nevoie de nicio prezentare. În India, numele său este înconjurat de aceeași venerație cu care sunt...
127