Oamenii de ştiinţă au învăţat cum să facă energia eoliană şi solară în moduri noi?

/ Vizionări: 3628

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

soare 10 milioane de ruble - şi după trei ani în Krasnodar va fi un echipament unic care va produce electricitate din vant si soare.

Elementele noi dezvoltate în statul Universitatea Tehnologică din Kuban. În plus, potrivit inventatorilor, nimic de genul celor de oriunde din lume. Pentru a crea o modalitate eficientă de a folosi-numitele gratuită energie, astfel încât, oamenii de stiinta au durat mai mult de douăzeci de ani.

- Ideea de complexe obiecte mitocondriale fost relevante de la bun început, - a spus Vladimir Simanca. - În 80 ani ne-am planificat pentru a face chiar un sat solare în sat. Negru. După-amiaza soarele predomina, pe timp de noapte - de vânt, am pus aceste două caracteristici, şi care au o caracteristică comună din total, care ne-a dat ideea de a crea o astfel de maşină, care va consuma două tipuri de energie.

Semnificaţia noua inventie de colegii ruşi şi străini oameni de ştiinţă din Kuban estimat doi ani în urmă, la expozitie internationala de nanotehnologie. Dezvoltarea fără ezitare primit medalia de aur. Suntem oameni de ştiinţă Kuban continua să îmbunătăţească mecanismul creatiei sale (eficienţei sale a ajuns la 90%).

Şi, dacă aplicarea industrială a invenţiei, în continuare doar visul de oameni de ştiinţă, proba de lucru al unei maşini miracol apare pe unul dintre domeniile ştiinţifice din Krasnodar în acest an.

ecoportal.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137