Oamenii de știință ruși au dovedit existența vieții înainte de Big Bang și a lumilor paralele (+Video)

/ Vizionări: 6436

Большой взрыв

 

Astrofizicienii din Rusia Viaceslav Muhanov și Alexei Starobin au fost desemnați  cu cel mai prestigios premiu din domeniul cosmologiei - Premiul Gruber. Drept recompensă, fiecare dintre ei a primit câte 500 de mii de dolari. Ceremonia de premiere a avut loc la Cambridge, Marea Britanie.

Oamenii de știință ruși au făcut o descoperire în astrofizică (+Video)
Oamenii de știință ruși au făcut o descoperire în astrofizică (+Video)

Astrofizicienii au dovedit că Universul evoluează într-un anumit ciclu și lumi paralele de asemenea există. Cu alte cuvinte, până la Big Bang care este considerat ca un punct de referință a existat viața. Oamenii de știință ruși au adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea așa-numitei teorii inflaționiste care descrie forțele ce au influențat extinderea și evoluția Universului. Activitatea rușilor în Fondul Grube a fost numită o descoperire care a schimbat conceptul nostru despre Univers.

Alexei Starobin a petrecut 30 de ani de viață pentru a explica lumii teoria sa astrofizică. Banii pentru savantul eminent sunt lipsiți de importanță, el nici măcar nu a decis cum să folosească Premiul Gruber.

Cu toate acestea Alexei nici nu are nevoie să cheltuiască banii, deoarece se află permanent în deplasări. Savantul rus este invitat de toate instituțiile de învățământ internaționale; de exemplu, recent d-lui s-a întors  de la Universitatea din Tokyo, unde a citit prelegeri pe tema cosmologiei.